مواد لازم براي 4-6 نفر:
مرغ خرد كرده/ 1 عدد
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
سركه/ يك چهارم پيمانه
رب گوجهفرنگي/ 1 قاشق سوپخوري
دارچين/ يك ساقه
برگ بو/ 2 عدد
روغن مايع/ به ميزان لازم
گوجهفرنگي/ 3 عدد
سير خرد كرده/ 3 حبه
قارچ درشت/ 6 تا 7 عدد
آرد ذرت/ 1 قاشق سوپخوري
زيتون سبز بي هسته/ 15 عدد
جعفري براي تزئين/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا مرغ را به نمك و فلفل آغشته كنيد. بعد آن را همراه با سركه، رب گوجه فرنگي، دارچين و برگ بو، در قابلمهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بپزيد. در ظرف ديگري، گوجهفرنگي پوست گرفته و خرد كرده و سير را با قدري روغن تفت دهيد و قارچ خرد كرده را به آن بيفزائيد. آن گاه آرد ذرت را در آب مرغ حل كنيد و به مخلوط سير و گوجهفرنگي اضافه نمائيد. پس از 15 دقيقه، مرغ و زيتون را به مواد بيفزائيد و صبر كنيد غذا جا بيفتد. اكنون آن را در ديس مناسبي بريزيد و با جعفري خرد كرده، تزئين نمائيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36