جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ مارينگو
-(2 Body) 
مرغ مارينگو
Visitor 293
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4-6 نفر:
 

مرغ خرد كرده/ 1 عدد
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
سركه/ يك چهارم پيمانه
رب گوجه‌فرنگي/ 1 قاشق سوپخوري
دارچين/ يك ساقه
برگ بو/ 2 عدد
روغن مايع/ به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي/ 3 عدد
سير خرد كرده/ 3 حبه
قارچ درشت/ 6 تا 7 عدد
آرد ذرت/ 1 قاشق سوپخوري
زيتون سبز بي هسته/ 15 عدد
جعفري براي تزئين/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

ابتدا مرغ را به نمك و فلفل آغشته كنيد. بعد آن را همراه با سركه، رب گوجه فرنگي، دارچين و برگ بو، در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بپزيد. در ظرف ديگري، گوجه‌فرنگي پوست گرفته و خرد كرده و سير را با قدري روغن تفت دهيد و قارچ خرد كرده را به آن بيفزائيد. آن گاه آرد ذرت را در آب مرغ حل كنيد و به مخلوط سير و گوجه‌فرنگي اضافه نمائيد. پس از 15 دقيقه، مرغ و زيتون را به مواد بيفزائيد و صبر كنيد غذا جا بيفتد. اكنون آن را در ديس مناسبي بريزيد و با جعفري خرد كرده، تزئين نمائيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image