? مواد لازم
تره و جعفري خرد شده 1 کيلو
لوبيا چيتي 2 پيمانه
آب گوجه فرنگي 1 ليتر
آب 1 ليتر
آب غوره 1 پيمانه
نعنا خشک 100 گرم
پياز داغ 1 پيمانه
فلفل 1 قاشق مرباخوري
زرد چوبه 1 قاشق غذاخوري
برنج 2 پيمانه
نمک به ميزان لازم
? طرز تهيه:
ابتدا برنج را از يک شب قبل بدون نمک خيس کنيد . لوبيا را نيز از قبل بپزيد. سپس آب برنج را خالي کنيد و برنج خيس خورده را در قابلمه مورد نظر ريخته و آب ، تره و جعفري خرد شده ، لوبياي پخته و آب گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و بگذاريد تا کاملاً آش جا بيفتد. پياز داغ و زرد چوبه را نيز تفت دهيد و داخل آش بريزيد. سپس نعنا خشک را در آش ريخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنيد. دقت کنيد اين آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراين ميزان فلفل آن به دلخواه خودتان است . بعد از اينکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشيده ونعناع داغ فراوان روي آن بريزيد.
منبع:www.vista.ir /ج