مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
تره فرنگي : 200 گرم
جعفري ساطوري شده : 200 گرم
نعناع : 200 گرم
گشنيز : 200 گرم
برگ چغندر : 200 گرم
برنج : 200 گرم
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
نخود : 125 گرم
لوبيا قرمز : 125 گرم
آلبالو : 500 گرم
گوجه سبز : 500 گرم
زرد آلو : 500 گرم
گندم : 100 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
پياز داغ و نخود لوبيا و گندم در صورت تمايل کمي زرد چوبه را با 5 تا 6 ليوان آب ميگذاريم بپزد برنج را اضافه ميکنيم و سبزي را بعد از تميز کردن و خرد کردن وقتي برنج پخته شد داخل آش ميريزيم و گوشت را کوفته ريزه درست ميکنيم و به آن اضافه ميکنيم و آش را گاهي بههم ميزنيم تا کاملاً جا بيافتد هسته ميوهها را ميگيريم و در اواخر طبخ ميوهها را هم داخل آش ميريزيم به اندازه کافي نمک و فلفل ميزنيم بايد ميوهها پخته شوند ولي زياد له نشوند. در زمستان بهجاي ميوه تازه ميتوانيم از يرگ زرد آلو و آلوي زرد خشک و مرباي آلبالو يا آلبالوي خشک استفاده کنيم بديهي است ميوههاي خشک را بايد در آب خيس کرد بعد مصرف نمود. ميتوانيم به اين آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شکر بزنيم تا طعمش ترش و شيرين بشود.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافي است.
منبع: www.vista.ir /ج