جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيلينگ بُلر Shillingsboller
-(1 Body) 
شيلينگ بُلر Shillingsboller
Visitor 350
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? نيم ليتر شير
? روغن نباتي 125 گرم
? مايه خمير 50 گرم
? شکر 125 گرم
? آرد 800 گرم
? دارچين به اندازه کافي (توي طرز تهيه توضيح مي‌دم)
? هل 1.5 تا دو قاشق چاي خوري
? ظروف و وسايل لازم:
? ماشين هم زن آشپزخونه، وردنه، سيني فر 2 عدد

شيلينگ بُلر Shillingsboller

? طرز تهيه:
125 گرم روغن را آب کنيد، شير را هم کمي گرم کنيد و روغن را با آن مخلوط کنيد به صورتي که حرارت مخلوط حدود 37 درجه سانتي گراد بشود.
مايه خمير (خمير ترش) را خورد کنيد و در ماشين همزن آشپزخانه بريزيد مخلوط شير و روغن را به آن بيفزايد و ماشين را راه بيندازيد، حالا شکر را هم به آن بيفزايد و هم بزنيد تا مخلوط شود. هل را به آرد بيفزايد و هم زمان که ماشين در حرکت است کم کم آرد را به آن اضافه کنيد تا خمير تقريبا سفت شود به صورتي که تقريبا خيلي کم به دست بچسبد زياد سفت نشود و زياد هم شل نباشد.
روي ظرف را پلاستيک بکشيد و خمير را براي 45 دقيقه به حال خود رها کنيد تا خمير پف کند و حجم آن دوبرابر شود.
پس از اينکه خمير آماده شد به مقدار خيلي کم آرد روي ميز آشپزخانه بريزيد و خمير را روي آن بريزيد و آنرا به صورت تصوير پهن کنيد.
دو سه قاشق روغن نباتي رو آب کنيد. پس از پهن کردن خمير با قلم موي آشپز خونه روي خمير پهن شده کمي روغن بماليد فقط دقت کنيد دو سه سانتيمتر لبه بالايي رو روغن نماليد و در عوض هنگام لوله کردن خمير آب بماليد، آب ماليدن لبه بالايي براي اين است که اين دو سه سانتيمتر لبه به صورت چسب عمل کند.
حالا مقداري دارچين را روي تمام سطح خمير (قسمتي که با روغن چرب کرديد) بجز آن قسمتي که براي آب زدن هست بپاشيد. بعد روي دارچين هم شکر بپاشيد و مقداري کشمش را هم روي همين قسمت بپاشيد. حالا قسمتي رو که خالي گذاشتيد رو با يک قلم موي آشپزي آب بزنيد بعد از طرفي که دارچين، شکرو کشمش پاشيديت شروع به لوله کردن خمير بکنيد، نگران نباشيد اگر خمير کمي به ميز چسبيده آنرا جدا کنيد و ادامه بدين و بپيچيد، آخر سر فرم مورد دلخواه را بدست خواهيم آورد. خمير را لوله کنيد به صورتي که کناره‌اي که آب ماليده‌ايد در آخر بصورت چسب تمام لوله خمير را بهم نگه دارد حالا شما يک لوله خمير داريد تقريبا به طول يک متر (کمتر يا بيشتر) و به قطر پنج شش سانتيمتر اگر کمي ناصافي دارد آنرا مرتب کنيد بعد بوسيله چاقو لوله را به قطعات 2 تا 3 سانتيمتري ببريد و آنها را روي سيني فر که از قبل با کاغذ مخصوص فر پوشانده ايد بگذاريد به صورتي که مقطعي که برش خورده روي کاغذ قرار بگيرد و طرف ديگرش رو به بالا باشد.
سعي کنيد آنها را زياد به هم نزديک نچينيد چون شيريني‌ها بايد بعد از اين کار دوباره براي پف کردن به حال خود رها شوند تا مجددا پف کنند. حالا روي آنرا با يک پلاستيک بپوشانيد و بگذاريد براي 30 دقيقه مجددا پف کند.
پس از 30 دقيقه پلاستيک را برداريد و روي شيريني ها را کمي شکر درشت اگر در دسترس نداريد شکر معمولي بپاشيد و آنرا در وسط فر از قبل گرم شده قرار بدهيد.
فر شما بايد 225 سانتي گراد گرم شده باشد و شيريني‌ها را 10 تا 12 دقيقه بپزيد. پس از اينکه شيريني‌ها پخت آنها را از فر خارج کنيد و بگذاريد خنک بشود. اشکالي ندارد آنها را مي‌توانيد حتي کمي گرم نوش جان کنيد. پس از سرد شدن مي‌توانيد آنهايي را که نمي‌خواهد بلافاصله استفاده کنيد در فريزر قرار بدهيد و هرگاه خواستيد استفاده کنيد آنها را خارج کنيد و کمي بگذاريد توي فر يا مکرو فر و کمي گرم کنيد و مصرف کنيد دقت کنيد اگر آنها را در مکرو فر مي‌گذاريد مدتش زياد نباشد در غير اين صورت خيلي خشک و سفت خواهد شد، من ترجيح مي‌دهم در فر معمولي گرم کنم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image