مواد لازم براي 4-6 نفر:
روغن مايع / به ميزان لازم
پيازچه خردکرده /6 ساقه
سوياي درشت خيسانده / 50 گرم
فلفل دلمه اي (سبز، قرمز، زرد) از هر کدام / 1 عدد
سيب زميني خردکرده / 2 عدد
هويج خردکرده / 1 عدد
ماش/ 1 پيمانه
نمک / مقداري
پودر جوز هندي / يک دوم قاشق چايخوري
آب زرشک (قرمز) / 1 پيمانه
ترخان خردکرده / 1 قاشق چايخوري
گشنيز خردکرده / 200 گرک
روش تهيه:
در تابه مناسبي، اندکي روغن بريزيد و روي اجاق گرم کنيد. آن گاه پيازچه و سويا را در روغن تفت دهيد. حالا فلفل دلمه اي را مکعبي خرد کنيد و درون تابه بريزيد و صبر کنيد تا کمي نرم شود. سپس سيب زميني و هويج را نيز مکعبي خرد کنيد و به مواد قبلي بيفزائيد. اکنون ماش، نمک، جوز هندي، آب زرشک، ترخان و گشنيز را با مواد پيشين مخلوط نمائيد و صبر کنيد تا سيب زميني و هويج بپزد و خوراک ها جا بيفتد. اينک خوراک را در ظرف مناسبي بکشيد و ميل نمائيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37