مواد لازم:
? مواد لازم براي تهيه خمير زير كيك:
روغن جامد: 50 گرم
وانيل: يك سوم قاشق چايخوري
نمك: كمي
آرد: 125 گرم
شير: به مقدار لازم
?مواد لازم مايه داخل كيك :
پنير دانماركي بي نمك: 400 گرم
خامه: 100 گرم
وانيل: يك سوم قاشق چايخوري
شكر: يك فنجان و نيم
آرد: 3 قاشق غذاخوري
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 4عددد
خامه: يك چهارم فنجان
?دستور تهيه:
طرز تهيه خمير زير كيك
اين خمير مانند خمير پاي سيب تهيه مي شود، خمير را روي ميز آرد پاشيده شده پهن كرده و به ضخامت 2 تا 3 ميلي متر باز كرده و در كف قالب پهن مي كنيم و به مدت 20 دقيقه با حرارت 350 درجه مي پزيم تا كمي طلايي شود.
?طرز تهيه كيك:
شكر، وانيل، نمك و تخم مرغها را خوب با همزن مي زنيم، سپس خامه و پنير را اضافه كرده و باز با همزن ميزنيم تا خوب حل شود، همزن را خاموش كرده و آرد را در چند نوبت مي ريزيم و با مايه مخلوط مي نمائيم، اگر مايل باشيد مي توانيد كمي رنده ي پوست ليموترش و دو قاشق آب ليمو به اين مايه اضافه نمائيد. حال اين مواد را داخل ظرفي كه قبلا" خمير در آن پخته شده روي خمير پخته شده ريخته و سطح آن را صاف كرده و در فر 350 به مدت 30 تا 40 دقيقه پخته و براي امتحان كردن از يك چاقوي تيز استفاده مي كنيم، به تيغه ي چاقو چيزي نبايد چسبيده باشد، اگر خواسته باشيم كيك پنير، شكلاتي باشد، سس شكلات را در آخر كار به اين مايه اضافه مي كنيم.
منبع: www.vista.ir /ج