? مواد لازم:
? رشته ي سوپ : 250 گرم
? روغن مايع : به مقدار لازم
? مواد لازم براي شيره شعري :
? شکر : 300 گرم
? زغفران دم کرده : دو قاشق غذاخوري
? گلاب : دو قاشق غذاخوري
? پودر هل : يک قاشق غذاخوري
? آبليمو : چند قطره
? خلال پسته : 20 گرم
? طرز تهيه:
قابلمه اي را آب کرده روي حرارت ميگذاريم تا جوش بيايد، رشته را در آب جوش مي ريزيم و بعد از اين که کمي نرم شد آن را با آب ولرم آبکشي مي کنيم، مقداري روغن به رشته نرم شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا کاملا چرب شود سپس تا زمانيکه شيره شعري حاضر شود ظرف محتوي رشته را کنار مي گذاريم . در قابلمه يک دوم ليوان آب مي ريزيم شکر را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا شکر کاملا حل شود. براي جلوگيري از شکرک زدن چند قطره آب ليمو به آن اضافه مي کنيم، زعفران و گلاب را نيز به آن اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا شيره ي يک دستي به دست آيد، در آخر نيز خلال پسته و پودر هل را اضافه مي کنيم، در کف قابلمه اي با اندازه متوسط ، کمي شيره و روي آن نيز مقداري رشته مي ريزيم، شيره و رشته ها را لا به لاي هم قرار مي دهيم درست مثل تهيه ماکاروني، دم کني را روي قابلمه مي گذاريم و شعري را با حرارت کم دم مي کنيم، شعري را در ظرف پيرکس مي ريزيم و پس از آن که سرد شد سرو مي کنيم .توجه داشته باشيم که : شعري بايد با حرارت کم دم بکشد زيرا با وجود شکر رشته سريع مي سوزد. شيره شعري بايد کمي غليظ باشد و داراي رنگي زرد و بويي خوش باشد. رشته شعري را کمي خام تر از حد معمول آبکشي کنيد .
منبع: www.vista.ir /ج