سس نعناع
مواد لازم:
سرکه : 1 قاشق سوپخوري
شکر : 1 قاشق مربا خوري
آب : 1 قاشق سوپخوري
نعناع : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
برگ گل نعناع را از ساقهاش جدا نموده آن را خيلي ريز کنيد سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ريخته و همش بزنيد تا شکر حل گردد. آنگاه نعناع و سرکه در آن ريخته به مصرف برسانيد.
سس چاقي
مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 2 عدد
کره : 0.5 فنجان
پاپريکا : قدري
آب ليموترش : 1 قاشق سوپخوري
نمک : 0.5 قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
زرده تخم مرغ را خوب زده نمک و پاپريکا را با آن مخلوط نموده سه قاشق سوپخوري کره آب کرده را قطره قطره در آن بريزيد و هم بزنيد. سپس بقيه کره و آب ليمو را به آن اضافه نموده ميل کنيد و مطمئن باشيد که چاق خواهيد شد.
سس قند
مواد لازم:
کره : 100 گرم
گشنيز : 1 قاشق سوپخوري
آب : 1 فنجان
فلفل قرمز : 1 قاشق مربا خوري
آب ليموترش : 0.5 فنجان
نمک : قدري
طرز تهيه:
کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم به همراه تخم گشنيز بو داده نرم قدري نمک داخل آن ريخته يک گيلاس آب و يا آب گوشت و نيم استکان آبليمو به آن مخلوط نموده آن را 15 دقيقه هم بزنيد و سپس سر سفره ببريد.
منبع:www.vista.ir /ج