? مواد خمير :
? کره 125 گرم
? وانيل
? پودر قند 55 گرم
? تخم مرغ يک عدد
? آرد 220 گرم
? شير 60 ميلي ليتر
? مارمالاد توت فرنگي 125 ميلي ليتر
? کشمش سياه 15 گرم
? بيکينگ پودر يک قاشق مربا خوري
? مواد رويه کيک:
? کره 60 گرم
? پودر قند 55 گرم
? تخم مرغ يک عدد
? آرد 2 قاشق سرخالي
? پودر نارگيل 135 گرم
? طرز تهيه مواد رويه کيک :
کره و پودر قند را با همزن برقي ميزنيم و بعد تخم مرغ را اضافه و سپس آرد و پودر نارگيل را ميريزيم.
? طرز تهيه:
کره و وانيل و پودر قند و تخم مرغ را با همزن برقي ميزنيم تا نرم شود سپس آرد و شير را اضافه ميکنيم و در قالب از قبل چرب شده ميريزيم.مارمالاد توت فرنگي را را روي خمير ميگذاريم و کشمش روي آن ميپاشيم و مواد رويه را روي کشمش ميگذاريم سپس در دماي 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه وآن گاه در درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه ديگر ميگذاريم تا روي آن روي آن قهوه اي شود.
منبع: www.vista.ir /ج