مواد لازم:
تخم مرغ 10عدد
آرد سفيد 12 قاشق سوپخوري
خاکه قند 200 گرم
کره 200 گرم
بيکينگ پادر دو قاشق چايخوري
گردوي خرد کرده 3-2 قاشق سوپخوري
کشمش ريز سياه 3-2 قاشق سوپخوري
مرباي خلال پرتقال دو قاشق سوپخوري
دستور تهيه:
کره را کمي ميزنيم تا نرم شود خاکه قند را کم کم داخل کره ميريزيم و خوب مخلوط ميکنيم بعد زردههاي تخممرغ را دانه دانه در کره ميريزيم و مرتب بهم ميزنيم و سفيدهها را جداگانه در ظرفي ميريزيم زردهها که تمام بيکينگ پادر و 1/2 قاشق چايخوري وانيل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده ميريزيم و بعد سفيده را جداگانه آنقدر ميزنيم تا کاملا سفت شده بهطوري که از تخممرغ زني نريزد و کمي از آنرا با زرده مخلوط مينمائيم و آرد را بسرعت داخل مايه ريخته بهحدي که تمام مواد مخلوط شود بهم ميزنيم و در آخر کار بقيه سفيده را داخل مايه ميريزيم و بهم ميزنيم و مايه را در قالب چرب شده آماده آماده ميريزيم و قالب را روي اولين پنجره فر بطرف پائين قرار ميدهيم و حرارت را 350 درجه ميکنيم بهمدت يک ساعت کيک بايد در فر بماند تا کلملا پف کرده طلائي شود و بعد از شدن آنرا از قالب جدا مينمائيم بديهي است اين کيک نيز مثل تمام کيکها بايد در فريکه يک ربع ساعت قبل گرم شده قرار بگيرد.
منبع: www.vista.ir /ج