? مواد لازم براي 12 نفر:
- کره؛ 200 گرم براي داخل مواد
- تخممرغ؛ 3عدد
- وانيل؛ يک قاشق چايخوري
- شکر؛ 100 گرم
- آرد سفيد؛ 200 گرم
- نمک؛ نوک قاشق چايخوري
- بيکينگ پودر؛ يک قاشق چايخوري
- کره؛ مقداري براي چرب کردن قالب
- هلو؛ يک کيلوگرم
- عسل؛ 50گرم
- شکر قهوهاي؛ 30 گرم
- مغز بادام بدون پوست؛ 30 گرم
? نکته: شکـر قـهوهاي را مـيتوانيد از قـناديهـا و شيرينيپزيها بخريد.
? روش پخت:
1) کره را آنقدر بزنيد تا حالت سبک و پف کرده پيدا کند.سپس سفيده و زرده تخممرغها را جدا کرده ، در ظرفهاي مجزا بريزيد. حالا زرده يکي از تخممرغها را به کره اضافه کنيد و هم بزنيد. پس از آن، وانيل و شکر معمولي را بيفزاييد. در اين هنگام، فر اجاقگاز را روي 200درجه سانتيگراد، 390 درجه فارنهايت يا شماره6 گرم کنيد.
2) آرد و سپس بيکينگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنيد تا خميرينرم حاصل شود.
نکته: اگر خمير حاصله خيلي سفت شد، 2 تا 3 قاشق سوپخوري شير به آن اضافه کنيد و در حالت عکس- يعني شل بودن- کمي آرد روي آن بپاشيد.
3)سفيدههاي تخممرغ را به صورت جداگانه با همزن آنقدر بزنيد تا حالت پفکرده پيداکنند و سپس محلول را به آرامي به خمير اضافه کنيد. حالا قالبي گرد به قطر 26سانتيمتر آمادهکرده ، داخل آن را با کره آب شده، چرب کنيد؛ سپس خمير را در قالب بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت حداکثر 35 دقيقه حرارت دهيد.
4 ) در اين فاصله، هلوها را بشوييد و با چاقو روي پوست هر کدام از آنها برشي ضربدري ايجادکنيد؛ سپس آنها را داخل تابهاي بريزيد و روي شعله کم اجاقگاز يکي دو دقيقه حرارت دهيد.
حالا پوست آنها را بهراحتي بکنيد و پس از نصف کردن، هستهها را جدا کنيد. در پايان برشهايي به صورت عمودي ايجاد کنيد.
5) عسل، شکر قهوهاي و مغز بادام را با هم مخلوط کنيد و روي برشهاي هلو بريزيد. پس از اينکه زمان 35دقيقهاي پخت کيک به پايان رسيد، قالب را بيرون آوريد و مخلوط را روي کيک بريزيد و دوباره 15 دقيقه ديگر حرارت دهيد.
منبع:www.vista.ir /ج