تا به حال كيك هويج خورده ايد؟! اين نوع كيك را در هيچ شيريني فروشي پيدا نمي كنيد. دستور پخت كيك هويج را از يك آشپز قابل ايراني برايتان نوشته ايم.
? مواد لازم براي سه نفر:
? آرد: 200 گرم،
? شكر: 250 گرم،
? تخم مرغ: 4 عدد، گردو: 100 گرم،
? روغن مايع: يك ليوان،
? دارچين: يك قاشق چايخوري،
? جوز هندي: نصف قاشق چايخوري،
? ميخك: نصف قاشق چايخوري،
? هويج رنده شده: يك ليوان،
? شير: 3 قاشق سوپ خوري
? بكينگ پودر: 2 قاشق چايخوري.
? شيوه پخت:
تخم مرغها را با شكر، روغن و نمك مخلوط كرده و با سرعت زياد خوب به هم مي زنيم، شير را در اين مخلوط ريخته به هم مي زنيم، آرد و بكينگ پودر و جوز هندي و ميخك و دارچين را كم كم در مايع كيك ريخته مخلوط مي كنيم و در آخر كار هويج و گردو را اضافه مي كنيم (اين مايع را مي توانيم يك جا در قالب بزرگ يا در دو قالب بريزيم) ته قالب مورد نظر را چرب كرده و كمي آرد مي پاشيم.
سپس مايع كيك را در قالب ريخته و در حرارت 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتي گراد) 35 الي 45 دقيقه در قسمت پايين فر قرار مي دهيم تا كيك بپزد. بعد از پختن، كيك را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از قالب بيرون مي آوريم. روي كيك را مي توان با كرم، خامه و يا گردو تزيين كرد.
? نكات تغذيه اي كيك هويج:
كيكي كه از مواد ياد شده تهيه شود، داراي 4130 كالري انرژي است پس اگر فردي با شرايط معمولي باشيد مي توانيد يك برش كوچك از آن را ميل كنيد.
اين كيك يك عصرانه خوش مزه و بسيار مفيد با طعم شيريني طبيعي براي كودكان، خصوصا كودكان كم اشتها است.
منبع:www.vista.ir /ج