جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک‌هاي خانگي
-(5 Body) 
کيک‌هاي خانگي
Visitor 418
Category: دنياي فن آوري
• كيك پنير با طعم توت فرنگي
مواد لازم براي نان كيك:
يك بسته بيسكويت گندم كامل
100 گرم كره
80 گرم شكر
كمي نمك
يك سوم قاشق چاي خوري دارچين
مخلوط پنير:
250 گرم پنير خامه‌اي فيلادلفيا
250 گرم خامه زده شده
50 ميلي ليتر شير
100 گرم پودر شكر يا پودر قند
3 ورقه ژلاتين
100گرم توت فرنگي
چند برگ نعنا براي تزئين.
طرز تهيه:
بيسكويت‌ها را در يك كيسه فريزر بريزيد و با ضربات پشت قاشق يا وردنه آنها را خرد كنيد. كره را از قبل در دماي معمولي اتاق قرار دهيد تا كاملاً نرم شود. خرده بيسكويت‌ها را با كره، شكر، نمك و دارچين مخلوط كنيد و سپس اين مخلوط را در يك قالب گرد بريزيد. با پشت قاشق مخلوط را به ته قالب بفشاريد و آن را با ضخامت يكنواخت در قالب پخش كنيد. قالب را در يخچال بگذاريد تا مخلوط بيسكويت و كره كاملاً سفت شود.خامه را خوب بزنيد و سپس پودر شكر يا قند را به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد تا در خامه حل شود.شير را در ظرف مناسبي ريخته روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آن را از روي حرارت برداريد و ژلاتين را خرد كرده در آن بريزيد. مخلوط شير و ژلاتين را هم بزنيد تا ژلاتين كاملاً حل شود. آن را با پنير خامه‌اي مخلوط كنيد و در آخر خامه را افزوده، هم بزنيد و سپس در قالب روي لايه بيسكويت بريزيد. قالب را در يخچال قرار دهيد و بگذاريد حدود يك ساعت بماند. پس از بسته شدن مخلوط پنير كيك پنير را از قالب خارج كنيد و روي كيك را با لايه نازكي از مربا يا مارمالاد توت فرنگي بپوشانيد. سپس كيك را بريده و هر قطعه را با يك گل خامه، يك عدد توت فرنگي درسته و چند برگ نعنا بياراييد و سرو نماييد.

کيک‌هاي خانگي

• پودينگ شكلات
مواد لازم:
150 گرم شكلات تلخ
150 گرم كره
يك دوم قاشق چاي خوري وانيل
150 ميلي‌ليتر آب گرم
110 گرم پودر قند
4 عدد تخم مرغ
25 گرم آرد برنج
يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر.
طرز تهيه:
فر را روشن كرده و با حرارت 200 درجه سانتي گراد تنظيم نماييد تا گرم شود. شكلات را به قطعات كوچك خرد كنيد و با كره در ظرف نسوزي قرار داده آن را در ظرف بزرگتري حاوي آب جوش بگذاريد تا ذوب شوند. به محض اينكه شكلات كاملاً ذوب شد، آن را از روي حرارت برداريد و وانيل را اضافه كنيد. سپس آب گرم و پودر قند را افزوده و خوب هم بزنيد تا كاملاً يكنواخت شوند.زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را به دقت از هم جدا كنيد. زرده‌ها را با قاشق كمي هم بزنيد و سپس آن را به مخلوط شكلات اضافه كنيد و مجدداً خوب هم بزنيد تا مخلوط يكنواخت شود. آرد برنج و بيكينگ پودر را در مخلوط الك كنيد و هم بزنيد.سفيده تخم مرغ‌ها را جداگانه با همزن برقي بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شوند كه اگر ظرف را برگردانيد از آن بيرون نريزند. سفيده را به آرامي هم زده و در حال هم زدن مخلوط شكلات به آن اضافه كنيد. حالا مايه پودينگ را در يك ظرف يا قالب مخصوص پاي و پودينگ كه از قبل داخل آن را كمي چرب كرده ايد، بريزيد و آن را در سيني فر قرار دهيد. سيني فر را تا ارتفاع مناسب از لبه قالب با آب جوش پر كنيد و بگذاريد پودينگ 10 دقيقه با دماي 200 درجه سانتي‌گراد بپزد. سپس حرارت را به 160 درجه سانتي گراد كاهش داده و آن را حدود 20 تا 30 دقيقه ديگر با اين دما طبخ نماييد. سطح پودينگ پس از آماده شدن بايد سفت شده باشد. در حالي كه وسط آن هنوز كاملاً بسته نشده است. روي پودينگ كمي پودر قند بپاشيد و آن را با چند گل خامه از خامه زده شده، توت فرنگي، تمشك يا برشي از ميوه‌هاي در دسترس مانند كيوي يا پرتقال بياراييد. پودينگ شكلات را مي‌توانيد داغ، گرم و يا سرد سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image