? مواد لازم براي 48 کوفته:
? تخم مرغ2 عدد
? پودر نان سوخاري ريز 1/2 پيمانه
? پياز ريز خرد شده 1 /2 پيمانه
? شير 1/4 پيمانه
? نمک 1/2 قاشق چايخوري
? پودر فلفل سياه 1/2 قاشق چايخوري
? سوسيس دودي چرخ شده 450 گرم
? گوشت چرخ شده گوساله 450 گرم
?ژله سيب 3/4 پيمانه
? خردل 1/3 پيمانه
? آب سيب 1/3 پيمانه
? مخلوط مساوي سس سويا و خردل 1 و نيم قاشق چايخوري
? سس فلفل تند به مقدار دلخواه
? طرز تهيه:
1) تخم مرغ، پودر نان سوخاري، پياز، شير، نمک و فلفل را در يک کاسه بزرگ مخلوط کنيد. گوشت و سوسيس را اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. از اين مخلوط کوفته هايي به اندازه يک گردوي درشت تهيه کرده، داخل يک سيني کم عمق فر بچينيد. کوفته ها را در حرارت 375 فارنهايت يا 190 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه بپزيد. سپس آنها را از فر خارج کنيد.
2) در اين بين، در يک قابلمه بزرگ، ژله، خردل، آب سيب، مخلوط سس سويا و سرکه و مقداري سس فلفل تند را مخلوط کنيد. مخلوط را حرارت داده و هم بزنيد تا ژله آب شود و شروع به قل زدن کند. حالا کوفته ها را اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا همه کوفته ها با سس آغشته شود، کوفته ها را به مدت 3 تا 5 دقيقه بپزيد تا سس اندکي غليظ شود.
منبع: www.vista.ir /ج