مواد لازم:
جعفري ساطوري شده : 0.5 فنجان
اسفناج : 2 فنجان
تخم مرغ : 2 عدد
پياز : 2 عدد
سس مايونز : 2 قاشق سوپخوري
نان سوخاري : 0.5 فنجان
نمک : 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
اسفناج و جعفري را چرخ کنيد. بعد پوره اسفناج و جعفري را با پياز و چاشني مخلوط کنيد. آبي که در موقع چرخ کردن از سبزي خارج شده در فنجان ريخته و روي آن آب بريزيد تا فنجان پر بشود. گردوي کوبيده را با آب مزبور مخلوط کنيد. تخم مرغها را با قاشق هم زده و آن را به مخلوط فوق اضافه کنيد. تابه را با کره چرب نموده مخلوط را در آن بريزيد و روي آن را با خرده نان و کمي کره بپوشانيد. مخلوط فوق را روي آتش ملايم بگذاريد تا سرخ شود. همين که يکطرفش سرخ شد، طرف ديگر را در تابه برگردانيد.
اگر فر داريد مخلوط را در سيني پهن کرده و نيم ساعت آن را در فربگذاريد، بعد سرپوش آن را بر داريد تا طرف ديگر آن هم بپزد.
منبع:www.vista.ir /ج