? مواد لازم :
? روغن مايع مخصوص سرخ کردني :: به اندازه لازم
? تره فرنگي ريز خرد شده :: 2 عدد
? اسفناج تازه خرد شده :: 175 گرم
? تخم مرغ :: 5 عدد
? پيازچه ساطوري شده :: 4 عدد
? سبزي کوکو( گشنيز،جعفري،شويد،تره،پيازچه و کمي نعنا) :: 150 گرم (حدود 3 مشت)
? گردو :: 20 گرم
? نمک و فلفل :: به اندازه لازم
? طرز تهيه:
کمي روغن( حدود 1 قاشق) را در ماهيتابه مي ريزيم تا داغ شود. تره فرنگي ها را خرد کرده در روغن کمي حرارت مي دهيم. سپس اسفناج خرد کرده را به آن مي افزائيم تا اينکه کمي نرم شود.( روي حرارات متوسط 3 دقيقه بماند.) تخم مرغ ها را هم زده، اسفناج، تره فرنگي، پيازچه و تمام سبزيجات را به آن مي افزائيم. سپس نمک، فلفل، گردوي خرد شده را اضافه مي کنيم. مواد را در ماهيتابه ي داراي روغن داغ( روغن حدود 3 قاشق غذاخوري) ريخته، در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا بپزد. بعد آن را پشت و رو کرده، زير گريل داخل فر گذاشته تا طلايي شود.( با آن روش از روغن کمتري استفاده مي شود)
? نکات تغذيه اي :
اين غذا به علت دارا بودن سبزيجات متنوع ؛ مقدار زيادي کربوهيدرات پيچيده و فيبر دارد . به همين علت براي افراد ديابتي نوع 2 مفيد مي باشد.
منبع:www.vista.ir /ج