وقتي که از املت نام برده ميشود، همواره تصوير غذايي شامل ترکيبي از گوجه فرنگي پخته شده و تخممرغ در ذهن نقش ميبندد؛ در حالي که در اين غذا، به جاي گوجهفرنگي، از توتفرنگي استفاده شده است.
اين املت ميوهاي علاوه بر انرژيزايي تخممرغ - اين پروتئين حيواني – خواص مختلفي از توت فرنگي را نيز با خود دارد. بنابراين، با پخت املت توتفرنگي، عصرانهاي مقوي و خوشمزه براي مادرتان آن هم در روز مادر، فراهم کنيد.
? مواد لازم براي 3 نفر:
? 75گرم يا سهچهارم فنجان توتفرنگي به صورت طولي نصف شده
? 3 عدد تخممرغ (زرده و سفيده آن جدا شود)
? 2 قاشق سوپخوري پودر قند و يا شکر
? 3 قاشق سوپخوري خامه زدهشده
? يک قاشق چايخوري سرخالي پودر وانيل
? 25 گرم و يا 2 قاشق سوپخوري کره
? طرز تهيه:
1) يک کاسه بلوري متوسط آماده کنيد. سپس زردههاي تخممرغ را به همراه شکر يا پودر قند در آن بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا مايه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مايه را به خامه زده شده و وانيل اضافه کنيد.
2) در کاسه بلوري ديگري سفيدههاي تخممرغ را با همزن به حدي بزنيد تا سفيد شود.
نکته: براي امتحان کافي بودن ميزان همزدن سفيدهها، ظرف را کج کنيد. اگر سفيدهها بيرون نريخت يعني به اندازه کافي سفت شده است. سپس سفيده را با دقت به مخلوط زرده تخممرغ و خامه و وانيل اضافه کنيد.
3)کره را در تابهاي متوسط بريزيد و آن را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس مخلوط مايه را در کره داغشده بريزيد و شعله اجاقگاز را پس از گذشت 2 دقيقه کم کنيد تا سطح زيرين مايه سرخ شود. حالا برشهاي توت فرنگي را روي نيمهاي از سطح تخممرغ داخل تابه بريزيد و با استفاده از کفگير، نيمه ديگر تخممرغ را روي توتفرنگيها برگردانيد و به مدت 2 دقيقه، حرارتدادن را ادامه بدهيد. به اين ترتيب به همين راحتي املت توتفرنگي آماده سرو است.
نکته: در پخت اين املت به جاي توت فرنگي از انواع توتهاي ديگر مثل توت سياه، شاتوت و حتي هلو و يا ترکيبي از چند ميوه هم ميتوان استفاده کرد.
منبع:www.vista.ir /ج