مواد لازم:
گوشت ماهيچه گوسفندي : 750 گرم
لوبيا سفيد : 100 گرم
نخود : 100 گرم
گندم : 3 قاشق سوپخوري
ليمو عماني : 5 عدد
روغن : 4 قاشق سوپخوري
پياز : 3 عدد
زردچوبه : 1 قاشق مربا خوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
رب گوجه فرنگي : قدري
طرز تهيه:
مقدار 200 گرم لوبيا سفيد و نخود را تميز ميکنيم و ميشوئيم، سپس گوشت را تکه تکه ميسازيم و يک تا دو قاشق سوپخوري گندم پوست گرفته به آنها اضافه ميکنيم، بعد زرد چوبه را اضافه مينمائيم و بههم ميزنيم، بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت ميريزيم و ميگذاريم جوش بيايد، بعد در ظرف را محکم ميبنديم و حرارت را ملايم ميکنيم، کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه ميکنيم و هسته آن را ميگيريم و داخل آبگوشت ميريزيم و ميگذاريم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست ميکنيم و با کمي نمک فلفل داخل آبگوشت ميريزيم و ميگذاريم سيب زميني بپزد.
ميتوانيم تمام مواد را در ظرف بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و کمي گندم با آبگوشت در ظرف بکشيم و بقيه مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم. بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي به اين آبگوشت اضافه کنيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.
منبع: www.vista.ir /ج