مواد لازم:
پنير گروير : 150 گرم
زرده تخم مرغ : 6 عدد
سفيده تخم مرغ : 8 عدد
سس مايونز : 2 فنجان
گل کلم : 70 گرم
قارچ : 70 گرم
نخود فرنگي : 70 گرم
هويج : 70 گرم
پياز ريز سفيد : 70 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم سبزيهاي پخته از قبيل گل کلم و قارچ و هويج را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف ميپاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و سبزيهاي آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف آماده شده ميريزيم، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله ميپاشيم.
در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم. سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت به هيچ وجه در فر را باز نميکنيم. سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملاً طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقيماً کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيفتر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي مذکور تهيه کرد.
منبع:www.vista.ir /ج