جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش بادمجان با سويا و پنير محلي
-(4 Body) 
خورش بادمجان با سويا و پنير محلي
Visitor 430
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4-6 نفر:
 

سوياي درشت/ 50 گرم
روغن مايع/ 1 قاشق سوپخوري
آبغوره/ يك هشتم قاشق چايخوري
رب گوجه‌فرنگي/ 3 قاشق سوپخوري
زردچوبه/ 1 قاشق چايخوري
زعفران سائيده/ يك دوم قاشق چايخوري
پنير محلي/ 100 گرم
بادمجان خرد كرده و سرخ كرده/ يك كيلوگرم
نمك/ 1 قاشق چايخوري

روش تهيه:
 

ابتدا سويا را در قابلمه‌ي كوچكي بريزيد. بعد آب را بيفزائيد و روي اجاق قرار دهيد. سپس آن را به مدت 10 دقيقه بجوشانيد. حالا سويا را در صافي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود و سپس در مقداري روغن سرخ كنيد. آن گاه قابلمه‌ي ديگري روي اجاق بگذاريد و روغن را در آن بريزيد. همين كه روغن داغ شد، آبغوره را بيفزائيد و تفت دهيد. بعد رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد و تفت دهيد. اكنون كمي آب، زردچوبه و زعفران را بيفزائيد و حرارت را زياد كنيد تا سس غليظ شود. حالا پنير، سويا، بادمجان و نمك را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه خورش را بپزيد تا جا بيفتد.

نكته‌ي خواندني
 

برخي مطالعات نشان داده‌اند كه مصرف سويا از شكستگي استخوان جلوگيري مي‌كند و احتمالا سبب افزايش تراكم استخوان نيز مي‌شود. بنابراين براي پيشگري از شكستگي‌هاي استخوان، در كنار دريافت محصولات لبني، از سويا نيز استفاده كنيد!
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image