براي تهيه اين کلوچه بايد گوجه فرنگي ها را خرد کرده و در آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خشک شوند. همچنين مي توانيد به جاي گوجه فرنگي خشک از زيتون سياه استفاده کنيد.
? مواد لازم براي تهيه 10 تا 20 کلوچه
? 450 گرم آرد
? يک قاشق چاي خوري پودر خردل
? نصف قاشق چاي خوري فلفل
? يک قاشق چاي خوري نمک
? چهار قاشق چاي خوري بيکينگ پودر
? ربع قاشق چاي خوري فلفل سياه
? يک و نيم قاشق چاي خوري سبزيجات خشک معطر
? 125 گرم کره
? 225 گرم پنير چدار (رنده شده)
? 200 گرم گوجه فرنگي خشک يا زيتون سياه
? دو عدد تخم مرغ
? 175 ميلي ليتر شير
? زمان لازم: يک ساعت و 45 دقيقه
? طرز تهيه
فر را از قبل با درجه حرارت 220 درجه سانتي گراد گرم کرده و سپس سيني فر را کمي چرب کنيد. آرد را الک کرده، فلفل، خردل، نمک و بيکينگ پودر را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد. سپس سبزيجات معطر را به آن بيفزاييد.
تخم مرغ ها را در يک ظرف زده و آنقدر شير به آن اضافه کنيد که حجم آن 275 ميلي ليتر شود.
دو قاشق غذاخوري از اين مخلوط را کنار گذاشته و بقيه را با آرد مخلوط کنيد تا خمير يک دستي حاصل شود.
اگر خمير به دست مي چسبيد، مقداري آرد به آن بيفزاييد.
روي سطح مسطحي کمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه باز کنيد تا قطر آن دو سانت و نيم شود. سپس آن را به شکل دايره هايي به قطر شش سانتي متر قالب زده و در سيني فر قرار دهيد. بعد روي اين کلوچه ها را از مخلوط کنار گذاشته شده تخم مرغ و شير بماليد.
سيني را به مدت 12 تا 15 دقيقه درون فر قرار دهيد تا طلايي شود.
روي کلوچه ها را کره، پنير و گوجه فرنگي گذاشته و ميل کنيد.
اين کلوچه ها را مي توان به راحتي فريزري و نگهداري کرد.
اين کلوچه ها براي پيک نيک نيز بسيار خوب است.
منبع:www.vista.ir /ج