جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلاپ ساندويچ دست پيچ
-(1 Body) 
کلاپ ساندويچ دست پيچ
Visitor 394
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم
1 و 4/1 پيمانه ژامبون گوشت يا سينه بوقلمون که به قطعات ضخيم خرد شده باشد
1 پيمانه گلهاي کوچک کلم بروکلي
4/1 پيمانه پنير چدار رنده شده
حدود 300 گرم خمير پيتزا يا خمير نان فانتزي
1 ق.س. شير

کلاپ ساندويچ دست پيچ

? روش تهيه :
1( براي داخل دست پيچ، ژامبون، کلم بروکلي و پنير را در يک کاسه متوسط ريخته و مخلوط کنيد. سيني فر را با يک ورق کاغذ آلومينيومي بپوشانيد و روي آنرا با کمي روغن چرب کنيد و کنار بگذاريد.
2( خمير را بر روي سطحي که کمي آردپاشي کرده ايد قرار داده و آنرا به شکل يک مربع به عرض 30 سانتيمتر باز کنيد. سپس با يک چاقوي تيز خمير را به 9 مربع به عرض 10 سانتيمتر برش ميزنيم. 3/1 پيمانه از مخلوط ژامبون را در ميان هر مربع کوچک قرار داده، لبه هاي خمير را با کمي آب مرطوب کنيد، خمير را بر روي مواد داخل آن تا زده و لبه ها را با استفاده از نوک چنگال محکم کنيد. روي دست پيچ را هم با نوک چنگال چند بار سوراخ کنيد تا بخار مواد داخلي خارج شود.
3( دست پيچها را بر روي سيني فر چيده، روي آنها کمي شير ماليده و داخل فر 400 درجه فارنهايت يا 204 درجه سانتيگراد قرار دهيد.دست پيچها پس از 13 تا 15 دقيقه آماده هستند. آنها را داغ و همراه سس مورد علاقه خود سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image