جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
طريقه طبخ ماهي شمالي و جنوبي
-(5 Body) 
طريقه طبخ ماهي شمالي و جنوبي
Visitor 449
Category: دنياي فن آوري
ماهي سوف – گيلاني
مواد لازم:
ماهي سوف : 1 عدد
آب نارنج : 1 فنجان
تخم مرغ : 2 عدد
روغن : قدري
نمک : قدري

طريقه طبخ ماهي شمالي و جنوبي

طرز تهيه:
پوست ماهي سوف را کنده و استخوانش را بيرون آورده قطعه قطعه‌اش کنيد، زرده تخم مرغ و آب نارنج را جداگانه هم زده، قطعات ماهي را مدت يک‌ساعت در آن بخوابانيد سپس به دو طرف آن آرد زده، در روغن سرخش کنيد.و در ظرف مورد نظر بريزيد و با سيب زميني سرخ شده و لوبياي پخته تزيين کنيد.
طبخ ماهي‌هاي جنوب
مواد لازم:
ماهي : 1 عدد
نمک : قدري
آرد سفيد : قدري
تخم مرغ : 4 عدد
طرز تهيه:
ماهي‌هاي جنوب که عبارتند از هامور، سنگسر، سرخو، شوريده، حلوا، قباد، کوشک، ثبتي، راشکو، زرده، عروش و ميش. ماهي بايد به طريقه صحيح طبخ گردند تا لذيذ و ماکول شوند، ذيلاً دستور طريقه طبخ صحيح آن نقل مي‌شود.
الف - چطور بايد گوشت اين ماهي‌ها را از پوست و استخوان جدا نمود:
ابتدا ماهي را به پهلو خوابانيده از ناحيه گوش با نوک کارد به‌طور افقي گوشت را از دنده‌هاي ماهي جدا کنيد‌، براي گرفتن پوست نيز بايد نوک کارد را از طرف دم زير پوست کشيده و پس از آنکه قسمتي از پوست جدا شد با کمک کارد در حاليکه پوست ماهي به‌طرف پائين باشد آن را کشيده کاملاً از گوشت جدا نمائيد، گوشت ماهي که استخوان و پوست آن را گرفته باشند براي تهيه کباب مناسب‌تر است.
ب - سرخ کردن ماهي به طريقه ساده:
پس از آنکه ماهي به قطعات دلخواه براي سرخ کردن بريده و تميز شد براي آنکه زياد خيس نباشد آب آن را به‌وسيله دستمال و يا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشيد، چند قطره آب ليمو هم در صورتي‌که مايل ياشيد روي قطعات ماهي بپاشيد، بعد تکه‌هاي ماهي را در آرد بزنيد به قسمي که قشر نازکي از آرد روي سطح ماهي را بپوشاند، سپس در ماهي‌تابه انداخته پشت و روي آن را با حرارت متوسط سرخ نمائيد.
پ - طريقه ديگر براي سرخ کردن ماهي:
قطعات ماهي را پس از نمک زدن در آرد غلطانيده و در مايه تخم مرغ فرو بريد، مايه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمي نمک تهيه مي‌شود، پس از آنکه سطح ماهي با مايه تخم مرغ آغشته شد پشت و روي آن را در آرد سوخاري زده و در ماهي‌تابه سرخ نمائيد، در صورتيکه مايل باشيد مي‌توانيد در مايه تخم مرغ کمي زعفران اضافه نمائيد.
ت - کباب ماهي:
به‌طور کلي مي‌توان از انواع ماهي‌هائي ‌که نام برديم کباب تهيه نمود طرز تهيه از اين قرار است، پس از آنکه استخوان و پوست ماهي را گرفتيد آن را به قطعات دلخواه ببريد براي هر شش سيخ کباب يک دانه پياز متوسط رنده نموده با کمي پوست ليمو رنده شده و زعفران به ماهي اضافه کنيد بگذاريد مدتي بماند سپس قطعات ماهي را به سيخ کشيده روي آتش کباب نمائيد، در موقع کباب کردن مقداري کره آب شده را که با زعفران و آبليمو مخلوط شده باشد با برس موئي روي سيخ‌ها بماليد تا کباب به خوبي پخته و از سوختن روي ماهي‌ها جلوگيري شود.
ث - طرز آماده نمودن و طبخ ماهي‌هاي حلوا، زبيدي، قباد، شوريده و راشکو:
چون اين ماهي‌ها نيز به‌صورت يخ زده عرضه مي‌شود بايد مدتي در آب سرد بماند تا به‌طور طبيعي يخ آن آب شود، ماهي حلوا چون بدون فلس است پس از نرم شدن کافي است شکمش را خالي نموده و با کارد يا قيچي نوک دم و پره‌هاي آن را ببريد، پس از شستن و تميز کردن نمک زده و در آرد بغلطانيد و با حرارت متوسط در ماهي‌تابه سرخ نمائيد.
ماهي قباد را نيز مي‌توان به‌طور سرخ کرده يا کباب مصرف نمود، پوست ماهي قباد را به طريقي که قبلاً ذکر گرديد بايد از گوشت جدا نمود ماهي شوريده و راشگو داراي فلس است و پس از گرفتن فلس و تميز نمودن مي‌توان آن را با استخوان و يا بدون استخوان و پوست به طريقي که قبلاً ذکر گرديد سرخ نمود.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image