? مواد لازم براي شش نفر
? حدود 113 گرم شکلات خرد شده
? يک چهارم فنجان شير
? سه چهارم قاشق چايخوري پودر ژلاتين
? چهار عدد زرده تخم مرغ
? نصف فنجان شکر
? يک و يک چهارم فنجان خامه
? نصف قاشق چايخوري وانيل
? يک سوم فنجان تافي بادامي خرد شده
? طرز تهيه
? زمان تهيه: چهار ساعت
پودر ژلاتين و شير را با هم مخلوط کرده و پس از پنج دقيقه زرده تخم مرغ، شکر و نصف فنجان خامه را به آن اضافه کنيد. سپس آن را پنج دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد.مخلوط حاصل را در کاسه بزرگي به خرده شکلات ها اضافه، براي پنج دقيقه خوب مخلوط کنيد. سپس وانيل را به آن افزوده و ظرف را براي مدت نيم ساعت در فريزر قرار دهيد.سپس مخلوط را حدود سه دقيقه با همزمن بزنيد. در کاسه کوچک ديگري سه چهارم فنجان خامه را خوب بزنيد تا فرم بگيرد سپس آن را با تافي بادامي مخلوط کرده و به مخلوط شکلات اضافه کنيد. سپس آن را براي مدت سه ساعت در ظرف دلخواه و در فريزر قرار دهيد. پس از خارج کردن از فريزر به مدت 15 الي 20 دقيقه در دماي اتاق قرار داده و سپس ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج