جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميوه هاي داغ
-(5 Body) 
ميوه هاي داغ
Visitor 278
Category: دنياي فن آوري
رايج ترين طريقه براي مصرف انواع ميوه خوشمزه و رنگارنگ اين فصل مصرف آنها به صورت خام است ولي بعضي ها به جهت داشتن مشكلات گوارشي نمي توانند از ميوه هاي خام استفاده كرده ولاجرم به نوع كمپوت شده آنها به روش معمول بسنده مي كنند حال آنكه براي پخت ميوه ها و درست كردن دسرهاي متفاوت و لذيذ از آنها روش هاي ديگري به جز پخت در آب و شكر نيز وجود دارد. به اين ترتيب شمايي كه از خوردن كمپوت هاي آماده و يا خانگي معمول دلزده شده ايد، از دستور پخت هاي پيشنهادي به عنوان تنوع در مصرف ميوه ها استفاده كنيد. در ضمن اين ميوه هاي پخته شده دسرهاي خوشمزه و سالمي براي هضم غذاي مهمانان نيز محسوب مي شوند.
?سيب پخته در عسل و ليمو
مواد لازم براي چهار نفر:
4 عدد سيب پخته شده ترجيحا سيب سبز
15 ميلي ليتر يا 1 قاشق غذاخوري عسل
خلال پوست و آب 3 عدد ليموترش
25 گرم يا 2 قاشق غذاخوري كره مارگارين كم چرب
ارزش غذايي:
انرژي 71 كيلوكالري، چربي 691 گرم، چربي اشباع شده 370 گرم، كلسترول 230 ميلي گرم، فيبر 931 گرم

ميوه هاي داغ

?طرز تهيه:
1 فر را بر روي دماي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت مدتي گرم كنيد. سپس به وسيله ابزار مخصوص ميوه آرايي و يا چاقويي كوچك و نوك تيز قسمت مركزي سيب ها را سوراخ كنيد به صورتي كه ته آن سوراخ نشود.
2 با نوك پوست كن شيارهاي عمودي بر روي پوست سيب ها ايجاد كنيد.
3 ظرف پيركس و يا هر ظرف ديگري كه قابليت قرار دادن در فر را داشته باشد آماده كرده و سيب هاي توخالي را داخل آن بچينيد.
4 عسل، خلال ليمو و آب ليمو را با كره مارگارين در ظرف ديگري خوب با هم مخلوط كنيد
5مخلوط حاصل را با قاشق مرباخوري داخل فضاي خالي سيب ها ريخته و در ظرف را گذاشته و يا براي پوشش سطح آنها از لايه هاي فويل آلومينيوم استفاده كنيد.
6 سيب ها را با همان درجه ذكر شده در فوق به مدت 40 تا 45 دقيقه و تا زماني كه سيب ها پخته شوند در فر قرار دهيد.
توضيح: اين دستور پخت در مايكروفر نيز عملي است. كافي است آن را با در مخصوص مدت 9 الي 10 دقيقه و با قدرت 100 درصد در مايكروفر قرار دهيد.
?گلابي هاي معطر
مواد لازم:
3 عدد گلابي درسته پوست كنده
4 عدد چوب دارچين
4 عدد ميخك
يك و يك دوم قاشق چايخوري دارچين پودر شده
يك و يك دوم قاشق چايخوري جوز هندي
دو قاشق غذاخوري كره
سه چهارم فنجان آب ليموترش
چهار قاشق غذاخوري شكر قهوه اي يا معمولي
?طرز تهيه:
1 يكي از مهم ترين موارد كه در مراحل پخت مي بايست به آن توجه شود ارائه غذاي خوشمزه با ظاهري زيبا و اشتهاآور است. بنابراين ابتدا گلابي هاي پوست كنده را به صورت عمودي به دو نيمه مساوي تقسيم كرده و پس از خارج كردن تخم هاي آن هر نيمه را بر روي تخته آشپزخانه قرار دهيد. حال با چاقويي تيز و با حفظ فاصله اي حدود 51 سانتي متر از قسمت بالاي گلابي نزديك به چوب آن، برش هاي عمودي با فواصلي يكسان از هم به روي هر نيمه گلابي ايجاد كنيد. پس از پايان كار برش با كمي فشار بر روي سطح برش ها لايه ها از هم جدا شده و فرمي زيبا از گلابي پديد مي آيد.
2 ديوارها و كف پيركس مستطيل شكلي را با كره چرب كرده و سپس با دقت نيم گلابي هاي برش خورده را در كف ظرف بچينيد.
3 چوب هاي دارچين و همچنين دانه هاي ميخك را در فواصل ميان گلابي هاي داخل ظرف قرار دهيد.
4 پودرهاي شكر، دارچين و جوز هندي را با هم مخلوط كرده و بر روي گلابي ها بپاشيد.
5 باقيمانده كره را به صورت مكعب هاي كوچك درآورده و بر روي گلابي ها قرار دهيد. حال پيركس حاوي گلابي ها را داخل فري كه بر روي 375 درجه سانتيگراد يا 180 درجه فارنهايت گرم شده است به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.
6 پس از طي اين مدت، ظرف گلابي ها را خارج كرده و پس از اضافه كردن آب ليموترش بر روي سطح آنها دوباره به مدت 5 دقيقه در فر قرار داده تا پخت كامل شود. در پايان آن را به همراه خامه سرو كنيد.
?موز پخته
مواد لازم:
6 عدد موز
4 قاشق غذاخوري شكر قهوه اي يا معمولي
1 قاشق چايخوري دارچين
1 قاشق چايخوري پودر زنجبيل
سه چهارم فنجان آب ليمو ترش
1 قاشق غذاخوري كره آب شده
50 گرم كره
?طرز تهيه:
1 ابتدا كف و ديواره هاي ظرف مستطيل شكل مخصوص فر را با كره آب شده خوب چرب كرده و سپس موزهاي پوست كنده شده را به صورت درسته در كنار هم داخل ظرف بچينيد.
2 شكر، دارچين و پودر زنجبيل را با هم مخلوط كرده و بر روي موزها بپاشيد.
به اين پودرها آب ليمو ترش را نيز اضافه كنيد.
3 بقيه كره را به صورت مكعب هاي كوچكي بريده و بر روي سطح هر موز دو تكه كره قرار دهيد حال موزها را در داخل فر كه پيش از اين بر روي 375 درجه سانتيگراد و يا 190 درجه فارنهايت گرم شده است به مدت 20دقيقه قرار دهيد تا پخته شوند. در پايان اين مدت موزها را به صورت گرم به همراه بستني و يا خامه سرو كنيد.
?نيم هلوهاي خوش طعم
مواد لازم براي 6 نفر:
40 گرم يا 3 قاشق غذاخوري كره
6 عدد هلوي هم اندازه
12 عدد ميخك
90 گرم يا يك دوم فنجان شكر
1 قاشق چايخوري وانيل
مغز پسته و برگ نعناع براي تزئين
?طرز تهيه:
1 فر را بر روي دماي 180 درجه سانتيگراد 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. هلوها را با چاقو به دو نيم تقسيم كرده و هسته هاي آنها را خارج كنيد.
2 ظرف مخصوص فر را با كمي كره چرب كرده و سپس نيم هلوها را به صورتي در داخل ظرف قرار دهيد كه سطح برش خورده به سمت بالا باشد حال در داخل هر يك از نيمه ها يك عدد ميخك فرو كنيد.
3 بر روي هر يك از نيمه ها يك تكه كره نيز قرار دهيد. سپس وانيل را با شكر مخلوط كرده و بر روي سطح هلوها بپاشيد. ظرف حاوي هلوها را به مدت 30 دقيقه و يا تا زمان پخت كامل، داخل فر قرار دهيد.
اين دسر را مي توانيد به صورت داغ و يا سرد به همراه خامه زده شده، خلال پسته و برگ نعناع سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image