? مواد لازم :
شكر: يك دوم پيمانه
آب : 5 قاشق سوپخوري
آب گرم : مقداري
انواع ميوه از جمله انگور، توت فرنگي ، گيلاس و...: دو پيمانه
? طرز تهيه :
در ظرفي شكر و آب را با هم مخلوط كرده وروي حرارت ملايم قرار دهيد و آن را هم بزنيد تا اين كه شكر حل شود و به جوش آيد. زماني كه به جوش آمد ديگر آن را هم نزنيد تا مخلوط به رنگ كارامل كم رنگ درآيد، آن گاه آن را بلافاصله ازروي حرارت برداريد.سپس ظرف را داخل كاسه آب گرم قرار دهيد،ميوها را به طور جداگانه در كارامل زده ، بعد برروي صافي فلزي چرب شده قرار دهيد تا سرد وسفت شود، ميوه ها بايد تا 24 ساعت در جاي خشك و خنك بماند (تذكر: توجه داشته باشيد دريخچال قرار ندهيد).
منبعwww.vista.ir: /ج