? مواد لازم:
? سفيده تخم مرغ: 6 عدد؛
? زرده تخم مرغ: 5 عدد؛
? شکر: 120 گرم؛
? شير: 100 ميلي ليتر؛
? روغن مايع: 80 ميلي ليتر؛
? آرد کيک: 120 گرم؛
? پودر چاي سبز: 10 گرم.
(مي توان به جاي آن از پودر چاي معمولي EARL GRAY که معطر است استفاده کرد)
اگر پودر چاي سبز نداشتيد مي توانيد از پودر چاي، داخل 4 عدد چاي کيسه اي استفاده کنيد؛ اين پودرها را داخل شير بريزيد.
? طرز تهيه:
1)با همزن برقي سفيده تخم مرغ ها را تا آنجا که کف کند و حجيم شود هم بزنيد طوري که وقتي کف حاصله را به صورت قله کوه در مي آوريد به همان حالت بماند. بعد نصف شکر مورد نياز (حدود 60 گرم) را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنيد.
2) 60 گرم بقيه شکر را با زرده تخم مرغ ها با هم زن در يک ظرف ديگر خوب بهم بزنيد تا اين که رنگ آن مايل به سفيد شود.
3) شير را به زرده تخم مرغ ها و شکر که در ظرف دوم آماده کرده بوديد اضافه کنيد و کمي بهم بزنيد و دوباره روغن را در حين هم زدن به آن اضافه کنيد.
4) پودر چاي سبز را با آرد کيک قاتي کرده در حال اَلک کردن به مواد مرحله سوم اضافه کرده و بهم بزنيد.
5) يک سوم مواد مرحله اول (ظرف شماره يک) را به مواد مرحله چهارم اضافه کنيد و خوب بهم بزنيد و بعد دو سوم بقيه مرحله اول را به همين مواد مرحله 5 اضافه کرده ولي دقت کنيد که طريقه بهم زدن شما به صورت برش هاي عمودي و افقي خيلي کم باشد.
6) به ظرف کيک چيزي نماليد (مانند روغن يا کره) و تمام مواد آماده شده را به داخل ظرف کيک بريزيد بعد در حالي که ظرف و قسمت لوله وسط آن را با دو دست نگه داشته ايد چند بار ته ظرف را (حدود 30 بار) آرام به روي ميز که روي آن پارچه اي قرار داده ايد بزنيد تا هواي اضافه داخل مواد کيک خارج شود.
7)ظرف کيک را که حاوي مواد است در فر با حرارت 170 درجه سانتي گراد در حدود 45 دقيقه قرار دهيد.
8) بعد از پخته شدن، ظرف را برعکس کرده و وسط ظرف را که به شکل لوله توخالي است روي يک ليوان که سر و ته روي ميزي قرار دارد، بگذاريد تا اين که کيک و ظرف آن سرد شود بعد از سرد شدن کامل با پالت دور کيک را از ظرف آن به آرامي جدا کنيد کيک شما آماده سرو مي باشد.
? نکته:
ظرف کيک شيفون به قطر 20 سانتي متر ترجيحاً از جنس آلومينيوم، چون ظروف با پوشش تفلون در بعضي اوقات براي ساخت اين کيک خوب عمل نمي کند.
منبع: www.vista.ir /ج