? مواد لازم:
? آبمرغ: 4 فنجان (1 ليتر)
? زعفران ساييده: يك چهارم قاشق چايخوري
? روغن: 2 قاشق غذاخوري
? پياز قرمز كوچك خرد شده: 2 عدد (160 گرم)
? سير له كرده: 2 حبه
? برگ كاري يا برگ بو: 6 عدد
? زنجبيل تازه رنده كرده: 2 قاشق چايخوري
? برنج: 2 فنجان (400 گرم)
? آب ليمو تازه: يك چهارم ليوان (60ميليليتر)
? گشنيز تازه خرد كرده: يك چهارم ليوان
? طرز تهيه:
آب مرغ را در قابلمهاي روي حرارت گذاشته تا بهجوش آيد، سپس خارج از حرارت زعفران راداخل آن ريخته و در آن را به مدت 15 دقيقهببنديد و بگذاريد بماند.
روغن را در ماهي تابه روي حرارت داغ كرده وپياز، سير، زنجبيل و برگ كاري را در آن تفتدهيد، تا پياز نرم شود، بعد رنده ليمو را به همراهبرنج به آن اضافه كرده و كمي تفت دهيد. اكنونآب مرغ را ريخته و بگذاريد به جوش بيايد، درظرف را ببنديد و حرارت را ملايم كنيد تا آب مرغكشيده شود و دم بكشد.
اكنون خارج از حرارت، آب ليمو و گشنيز تازهخرد كرده را با پلو مخلوط كرده و در ظرف راببنديد و به مدت 5 دقيقه بگذاريد بماند، اينكغذا آماده ميباشد. لاز م به ذكر است كه برگكاري را در آخر طبخ از غذا خارج كنيد.
منبع:www.vista.ir /ج