موادلازم:
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
کره : 1 قاشق سوپخوري
هويج : 2 عدد
پياز : 2 عدد
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده : 100 گرم
آب گوشت : 1 فنجان
چاشني هندي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
پياز و هويج را خرد کرده در کره سرخ کنيد و رويش آب بپاشيد همين که آرد به اندازه کافي سرخ شد، آبگوشت و شاخههاي جعفري، جوز هندي خرد کرده و فلفل و نمک به آن اضافه کنيد، همين که به اندازه کافي پخته شد، يک قاشق رب گوجه فرنگي در آن ريخته، مجدداً براي چند دقيقه ديگر آن را جوشانيده، از روي آتش برداريد.
منبع:www.vista.ir /ج