مواد لازم:
کدو : 2000 گرم
پياز داغ عسلي : 4 قاشق سوپخوري
عدس : 200 گرم
برنج : 150 گرم
آب ليموترش : 1 قاشق سوپخوري
شکر : 2.5 قاشق سوپخوري
نمک : قدري
طرز تهيه:
پياز سرخ شده و عدس را با مقداري آب و کمي نمک ميگذاريم بپزد، بعد برنج را اضافه ميکنيم و ميگذاريم برنج هم کاملاً بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه ميسازيم و پوست ميکنيم و ريشههاي داخل کدو را ميگيريم و داخل ساير مواد ميکنيم و ميگذاريم کدو نيز بپزد حرارت زير آش بايد ملايم باشد. گاهي آش را بههم ميزنيم تا تمام مواد له شود و آش کاملاً جا بيقتد، بعد شکر و آبليمو را اضافه ميکنيم (مقدار شکر و آب ليموي آش به تناسب ذائقه اشخاص کم يا زياد ميشود) بعد نمک آن را با اندازه کافي ميزنيم و آش را در ظرف ميکشيم و روي آن را کمي نعناع داغ ميدهيم. ممکن است در اين آش کمي کوفته ريزه نيز بريزيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir /ج