جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
انواع سس هاي خارجي
-(9 Body) 
انواع سس هاي خارجي
Visitor 1804
Category: دنياي فن آوري
سس اسپانيولي
مواد لازم:
کره : 50 گرم
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
آب گوشت : 1000 گرم
کرفس خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
هويج : 2 قاشق سوپخوري
پياز : 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
آرد را در کره سرخ کرده، همين که قهوه‌اي رنگ شد، آب گوشت يا آب مخلوط با آب کباب در آن ريخته دو قاشق هويج و پياز و کرفس خرد کرده در آن بريزيد و مدت نيم ساعت بپزيد. سپس صافش کرده روي خوراک گوساله و يا طيور بريزيد و سر سفره ببريد.
سس پاريسي
مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه : 0.25 فنجان
گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
کره : 3 قاشق سوپخوري
جوهر ليمو : 0.5 فنجان
خردل : 0.25 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:
زرده تخم مرغ، خامه و پوره گوجه فرنگي را مخلوط نموده روي آتش بگذاريد و هم بزنيد تا کمي سفت شود، سپس کره را به‌تدريج (هر بار به اندازه يک قاشق سوپخوري) داخل آن ريخته مرتب هم بزنيد. همين که تمام کره را ريختيد، نمک و عصاره ليمو و گرد خردل را نيز بريزيد.
سس يوناني
مواد لازم:
روغن زيتون : 2 فنجان
سير : 2 عدد
سرکه : 0.25 فنجان
سيب زميني : 2 عدد
بادام : 0.25 فنجان

طرز تهيه:
سير را در هاون بکوبيد و سپس پوره سيب زميني را به آن اضافه کنيد و آنگاه بادام کوبيده را در آن ريخته و خوب بکوبيد و به‌تدريج روغن زيتون و سرکه، در آن بريزيد و اين مخلوط را همچنان مرتب بکوبيد. سپس نمک و فلفل ريخته و کمي ديگر سس را بکوبيد و سر سفره ببريد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image