مواد لازم براي 6 نفر:
خامهي ساده /400 گرم
دانهي قهوه/ يك دوم پيمانه
زردهي تخممرغ/ 6 عدد
پودر شكر/ 40 گرم
وانيل/ يك چهارم قاشق چايخوري
بادام پرك برشته/ 100 گرم
شكر /يك چهارم پيمانه
آب/ 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و دانههاي قهوه را به آن بيفزائيد. اكنون ظرف را روي اجاق بگذاريد تا خامه گرم شود و طعم قهوه را بگيرد. بعد آن را صاف كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شود. در كاسهي كوچكي زردههاي تخممرغ را با پودر شكر و وانيل مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كمرنگ شود. حالا خامه را به آن بيفزائيد و مايهي به دست آمده را در 6 كاسهي نسوز بريزيد، روي كاسهها را با كاغذ آلومينيمي بپوشانيد و درون قالبي بگذاريد. قالب را تا نيمه از آب پر كنيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20-30 دقيقه قرار دهيد تا كرم بپزد. سپس كرم را از فر (تاون) خارج كنيد و روي هر يك را با خامهي فرم گرفته و بادام كاراملي تزئين نمائيد.
روش تهيهي بادام كاراملي
بادامهاي بو داده را در سيني چرب كرده بريزيد و پهن كنيد. در ظرف مناسبي شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا شكر، حل و كارامل شود. اكنون كارامل را روي بادام بريزيد و پس از سرد شدن، آن را خرد كنيد و به مصرف برسانيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36