جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر كرم قهوه
-(0 Body) 
دسر كرم قهوه
Visitor 546
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

خامه‌ي ساده /400 گرم
دانه‌ي قهوه/ يك دوم پيمانه
زرده‌ي تخم‌مرغ/ 6 عدد
پودر شكر/ 40 گرم
وانيل/ يك چهارم قاشق چايخوري
بادام پرك برشته/ 100 گرم
شكر /يك چهارم پيمانه
آب/ 1 قاشق سوپخوري

روش تهيه:
 

خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و دانه‌هاي قهوه را به آن بيفزائيد. اكنون ظرف را روي اجاق بگذاريد تا خامه گرم شود و طعم قهوه را بگيرد. بعد آن را صاف كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شود. در كاسه‌ي كوچكي زرده‌هاي تخم‌مرغ را با پودر شكر و وانيل مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كمرنگ شود. حالا خامه را به آن بيفزائيد و مايه‌ي به دست آمده را در 6 كاسه‌ي نسوز بريزيد، روي كاسه‌ها را با كاغذ آلومينيمي بپوشانيد و درون قالبي بگذاريد. قالب را تا نيمه از آب پر كنيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20-30 دقيقه قرار دهيد تا كرم بپزد. سپس كرم را از فر (تاون) خارج كنيد و روي هر يك را با خامه‌ي فرم گرفته و بادام كاراملي تزئين نمائيد.

روش تهيه‌ي بادام كاراملي
 

بادام‌هاي بو داده را در سيني چرب كرده بريزيد و پهن كنيد. در ظرف مناسبي شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا شكر، حل و كارامل شود. اكنون كارامل را روي بادام بريزيد و پس از سرد شدن، آن را خرد كنيد و به مصرف برسانيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image