مواد لازم:
900 گرم سيب زميني
450 گرم اسفناج
2 عدد تخم مرغ
400 گرم پنير خامه اي
1 قاشق سوپخوري دانه خردل
50 گرم سبزيجات تازه خرد شده (مثل شويد و جعفري)
كمي نمك و فلفل
طرزتهيه:
فر را با 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود. يك قالب كيك نچسب گرد به قطر 23 سانتي متر را با قطعه اي كاغذ روغني بپوشانيد و روي كاغذ را كمي چرب كنيد.سيب زميني ها را پوست بگيريد و در قابلمه اي قرار داده، آن را با آب سرد پر كنيد تا روي سيب زميني ها را بپوشاند. سپس بر روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آمده و به مدت 10 دقيقه بجوشد. آنها را در يك صافي خالي كنيد. پس از سرد شدن سيب زميني ها، آنها را به صورت برش هاي نازك درآوريد.اسفناج را خوب بشوييد و در ظرفي ريخته، درپوش ظرف را ببنديد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم با همان آب باقي مانده از شست وشوي برگ ها بپزد و به اندازه كافي نرم شود. اسفناج را در يك صافي خالي كنيد و با پشت قاشق كمي بفشاريد تا آب اضافي آن گرفته شود. سپس ريز خرد كنيد.تخم مرغ ها را كمي بزنيد تا مخلوط شوند و سپس پنير خامه اي را به آنها اضافه كنيد. اسفناج و سبزيجات را اضافه كنيد. يك لايه از برش هاي سيب زميني را به صورت دايره هاي متحدالمركز و به صورتي كه كمي روي يك ديگر را بپوشانند در كف قالب بچينيد. روي اين سيب زميني ها را با لايه اي از مخلوط اسفناج بپوشانيد و سپس يك لايه ديگر سيب زميني روي مواد بچينيد. روي قالب را با يك قطعه كاغذ آلومينيوم بپوشانيد و در سيني فر قرار دهيد. داخل سيني فر تا نيمي از ارتفاع قالب آب جوش بريزيد و در فر را بسته به مدت 45 تا 50 دقيقه آن را بپزيد. سپس كوكو را برگردانيد و كاغذ را از آن جدا كرده با سالاد كاهو و گوجه سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir /ج