جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوکوي سيب زميني و اسفناج
-(1 Body) 
کوکوي سيب زميني و اسفناج
Visitor 307
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
900 گرم سيب زميني
450 گرم اسفناج
2 عدد تخم مرغ
400 گرم پنير خامه اي
1 قاشق سوپخوري دانه خردل
50 گرم سبزيجات تازه خرد شده (مثل شويد و جعفري)
كمي نمك و فلفل

کوکوي سيب زميني و اسفناج

طرزتهيه:
فر را با 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود. يك قالب كيك نچسب گرد به قطر 23 سانتي متر را با قطعه اي كاغذ روغني بپوشانيد و روي كاغذ را كمي چرب كنيد.سيب زميني ها را پوست بگيريد و در قابلمه اي قرار داده، آن را با آب سرد پر كنيد تا روي سيب زميني ها را بپوشاند. سپس بر روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آمده و به مدت 10 دقيقه بجوشد. آنها را در يك صافي خالي كنيد. پس از سرد شدن سيب زميني ها، آنها را به صورت برش هاي نازك درآوريد.اسفناج را خوب بشوييد و در ظرفي ريخته، درپوش ظرف را ببنديد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم با همان آب باقي مانده از شست وشوي برگ ها بپزد و به اندازه كافي نرم شود. اسفناج را در يك صافي خالي كنيد و با پشت قاشق كمي بفشاريد تا آب اضافي آن گرفته شود. سپس ريز خرد كنيد.تخم مرغ ها را كمي بزنيد تا مخلوط شوند و سپس پنير خامه اي را به آنها اضافه كنيد. اسفناج و سبزيجات را اضافه كنيد. يك لايه از برش هاي سيب زميني را به صورت دايره هاي متحدالمركز و به صورتي كه كمي روي يك ديگر را بپوشانند در كف قالب بچينيد. روي اين سيب زميني ها را با لايه اي از مخلوط اسفناج بپوشانيد و سپس يك لايه ديگر سيب زميني روي مواد بچينيد. روي قالب را با يك قطعه كاغذ آلومينيوم بپوشانيد و در سيني فر قرار دهيد. داخل سيني فر تا نيمي از ارتفاع قالب آب جوش بريزيد و در فر را بسته به مدت 45 تا 50 دقيقه آن را بپزيد. سپس كوكو را برگردانيد و كاغذ را از آن جدا كرده با سالاد كاهو و گوجه سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image