انرژي کل : 2600 کيلو کالري
مواد لازم :
شکلات سفيد به مقدار لازم
شير(يا خامه ) 100 ميلي متر
شکلات سفيد 250 گرم
اسانس توت فرنگي مقداري
روش تهيه :
شکلات سفيد را به روش بن ماري ذوب کنيد . شير را روي شعله گاز قرار دهيد و هم بزنيد تا جوش بيايد . پس از جوش آمدن ، 250 گرم شکلات به آن اضافه نماييد تا به صورت گاناش دربيايد . سپس اسانس توت فرنگي را به مواد اضافه کنيد و شکلاتي را که قبلاً آب کرده ايد ، داخل قالب مخصوص بريزيد و بعد از چند لحظه قالب را برگردانيد تا شکلات اضافي از قالب خارج شود . فقط ديواره هاي قالب بايد شکلات داشته باشد . اکنون گاناش را داخل قالب ريخته و دوباره روي آن شکلات سفيد بريزيد . شکلات را داخل يخچال قرار دهيد تا خود را ببندد . بعد از اينکه از يخچال خارج کرديد ، مي توانيد آن را مصرف نماييد .
منبع:دنياي تغذيه ش94