جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اشكنه‌ي اسفناج
-(0 Body) 
اشكنه‌ي اسفناج
Visitor 401
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-4 نفر:
 

اسفناج /يك و نيم كيلوگرم
روغن /4 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده /1 عدد
آرد/ 1 قاشق سوپخوري
ادويه /1 قاشق چايخوري
رب انار/ 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگي/ 3 قاشق سوپخوري
سيب‌زميني خرد كرده /2 عدد
تخم‌مرغ/ 4 عدد
نمك/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

ابتدا اسفناج را بشوئيد و بپزيد. آن گاه روغن را در تابه‌اي بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. سپس اسفناج و آرد را بيفزائيد و آن‌ها را نيز تفت دهيد. پس از افزودن ادويه، رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آب، صبر كنيد تا خورش بجوشد. حالا سيب‌زميني را بيفزائيد و هنگامي كه خورش جا افتاد، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنيد و ديگر، خورش را هم نزنيد تا تخم‌مرغ‌ها كاملاً بپزند. اكنون نمك را اضافه كنيد و اشكنه را در ظرف مناسبي بريزيد وهمراه با نان محلي، از مهمانان خود پذيرايي نمائيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image