مواد لازم براي 6-4 نفر:
اسفناج /يك و نيم كيلوگرم
روغن /4 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده /1 عدد
آرد/ 1 قاشق سوپخوري
ادويه /1 قاشق چايخوري
رب انار/ 2 قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي/ 3 قاشق سوپخوري
سيبزميني خرد كرده /2 عدد
تخممرغ/ 4 عدد
نمك/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا اسفناج را بشوئيد و بپزيد. آن گاه روغن را در تابهاي بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. سپس اسفناج و آرد را بيفزائيد و آنها را نيز تفت دهيد. پس از افزودن ادويه، رب انار، رب گوجهفرنگي و آب، صبر كنيد تا خورش بجوشد. حالا سيبزميني را بيفزائيد و هنگامي كه خورش جا افتاد، تخممرغها را در آن بشكنيد و ديگر، خورش را هم نزنيد تا تخممرغها كاملاً بپزند. اكنون نمك را اضافه كنيد و اشكنه را در ظرف مناسبي بريزيد وهمراه با نان محلي، از مهمانان خود پذيرايي نمائيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36