مواد لازم براي 6-4 نفر:
برنج /4 پمانه
گوشت گوسفندي /600 گرم
پيازخرد كرده/ 2 عدد
چغندرخرد كرده /4 عدد
ادويهي پلوئي/ 1 قاشق چايخوري
زيره /1 قاشق چايخوري
رب انار /1 قاشق سوپخوري
روغن/ به ميزان لازم
نمك /به ميزان لازم
زعفران حل كرده /2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ابتدا برنج را بخيسانيد و مطابق دستورالعمل گذشته آبكش كنيد. اندكي روغن در قابلمهي مناسبي بريزيد، پياز و گوشت را در آن تفت دهيد و بگذاريد گوشت نيمپز شود. آن گاه چغندر را در تابهي ديگري بريزيد و همراه با قدري روغن تفت دهيد. سپس ادويه و زيره را بيفزائيد. بعد رب انار و نمك را به گوشت اضافه كنيد. حالا پس از ريختن اندكي روغن و برنج در كف قابلمهاي، گوشت را روي آنها بريزيد. بعد نيمي از برنج را روي گوشت بدهيد و چغندر را بيفزائيد. اينك باقيماندهي برنج را روي چغندر و زعفران را نيز روي برنج بريزيد و برنج را به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد. اين پلو، ميبايد به رنگهاي سفيد، قرمز و زرد در آيد. اكنون پلو را در ديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.
نكتهي خواندني
چغندر: مصرف چغندر به دليل دارا بودن ميزان بالاي اسيد فوليك، در دوران بارداري مفيد است اين ويتامين از بروز نقص لوله عصبي در جنين پيشگيري مينمايد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36