درست کردن غذا از ساير شهر و کشورها شايد به نظر مطلوب نيايد چون ممکن است ذائقه ما به آن غذا عادت نداشته باشد اما اگر در برنامه غذايي خود هرچند وقت يک بار غذاهاي متفاوت را قرار بدهيم شايد پختن غذا براي خودمان هم متنوعتر به نظر برسد.
? خوراک توي دل مازندراني
? مواد لازم:
ـ مرغ پاک کرده - 1 عدد
ـ سير کوبيده –3يا 4 پر
ـ سبزي ساطوري –نيمکيلو
ـ اوجي (سبزي محلي مازندران) –نيمکيلو
ـ آلو خيسانده شده –150گرم
ـ رب انار –2پيمانه
ـ شکر 2 يا 3 قاشق
ـ پياز ساطوري 2 يا 3 دانه
ـروغن –بهمقدارلازم
ـ تره و جعفري يا شنبليله - به ميزان لازم
? طرز تهيه:
2يا 3 قاشق روغن را در تابه روي حرارت ملايم داغ کنيد و پياز را در آن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس سير کوبيده شده را به آن اضافه کنيد آلو و رب انار را در تابه بريزيد و با پياز و سير و سبزي و اوجي مخلوط کنيد و تفت بدهيد. شکم مرغ را با نيمي از مايه توي دل پر کنيد و بدوزيد، سپس 3 يا 4 قاشق روغن در ظرف ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. مرغ را درون روغن کمي تفت داده سپس با احتياط 3 ليوان آب در ظرف بريزيد، باقيمانده مايع را همراه با شکر به ظرف اضافه کرده، در ظرف را گذاشته و تا پخت کامل مرغ صبر کنيد.
منبع:www.vista.ir