مواد لازم:
پياز : 2عدد
کره : 60گرم
ترخون : 25گرم
نعناع : 25گرم
جعفري ساطوري شده : 25گرم
آب گوشت : 0.4ليتر
خامه : 100گرم
آرد سفيد : 1قاشقسوپخوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
ابتدا کره را در يک ظرف پيرکس بريزيد و مدت 30 ثانيه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. بعد پياز خرد شده را داخل آن ريخته و مدت 3 دقيقه ديگر در مايکروفر بگذاريد. سپس آرد را داخل ظرف بريزيد و خوب آن را نرم کنيد. آب گوشت را بهتدريج اضافه کنيد و مرتباً مخلوط را هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. سبزيهاي معطر را نيز داخل آن بريزيد و مدت 10 دقيقه داخل مايکروفر قرار دهيد (روي قدرت 50%) تا سس غليظ شود. نمک و فلفل نيز به ان اضافه کنيد، سپس سس را از مايکروفر بيرون آورده از صافي عبور دهيد و دوباره به مدت 10 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد تا کاملاً غليظ شود. به سس آماده شده، خامه اضافه کنيد و براي گوشتهاي سفيد از آن استفاده کنيد.
منبع:www.vista.ir