? مواد لازم:
گوشت گوساله خرد شده=1 کيلوگرم
زنجبيل تازه له شده=2 قاشق چايخوري
سير تازه خرد شده=2 قاشق چايخوري
فلفل=1 قاشق چايخوري
پودر کاري=يک قاشق چاي خوري
زيره سياه=1 قاشق چايخوري
نمک=1 و 2/1 قاشق چايخوري
آب=3 و 4/3 پيمانه/850 ميلي ليتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=2 و 2/1 پيمانه/300 ميلي ليتر
براي تزئين:
سيب زميني سرخ شده،گوجه فرنگي،ليمو
? طرز تهيه:
1. با استفاده از يک چاقوي تيز چربيهاي اضافي گوشت را از آن جدا مي کنيم.
2. زنجبيل،فلفل،پودر کاري،سير،زيره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته مي نمائيم.
3. آب را مي جوشانيم سپس مخلوط گوشت و ادويه را به آن اضافه کرده مي گذاريم حدود 45 دقيقه بپزد. گاهگاهي به هم مي زنيم. هنگامي که آب آن بخار شد آن را از روي گاز برداشته و کنار مي گذاريم تا سرد شود.
4. با استفاده از يک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگي با هم مخلوط مي کنيم.
5. روغن را در ماهيتابه بزرگي گرم مي کنيم.
6. تکه هاي گوشت را در تخم مرغ زده شده مي غلتانيم و سپس به مدت سه دقيقه در روغن سرخ مي کنيم، هر کدام از آنها را يک بار بر مي گردانيم.
7. گوشتها را در ظرف بزرگي چيده و با سيب زميني سرخ شده يا چيپس، گوجه فرنگي و حلقه هاي ليمو تزئين مي کنيم.
منبع:www.vista.ir