(سيب زميني به شکل کوفته ريزه)
مواد لازم براي 4نفر:
سيب زميني درشت/4تا5عدد
آرد /4قاشق غذاخوري
تخم مرغ/ يک عدد
آب/4قاشق غذاخوري
سس ورچسترشاير/يک چهارم قاشق مرباخوري
نمک و فلفل/به مقدار لازم
روغن سرخ کردني/به مقدار لازم
فندق/150گرم، ريز خرد شده
طرز تهيه :
سيب زميني ها را شسته، پوست کنده و در آب سرد بيندازيد. با قاشق مخصوص(مثلاً اسکوپ بستني)گلوله هاي توپي از سيب زميني ها در بياوريد. اين سيب زميني هاي گرد را در يک قابلمه محتوي آب نمک ريخته و به مدت 8دقيقه بپزيد سپس بيرون آورده و خشک کنيد.
آرد را با يک عدد تخم مرغ، 4قاشق سوپخوري آب و سس ورچستر مخلوط کنيد تا سسي خميري تهيه شود. به اين سس نمک و فلفل نيزاضافه کرده و به تدريج سيب زميني ها را دراين سس غلتانده و در روغن سرخ کنيد. بعد هرکدام را در فندق درشت آسياب شده بغلتانيد و يک خلال دندان در هر کدام فرو کنيد. درپايان دريک ديس مناسب که با جعفري دورچين کرده ايد، به صورت داغ سرو کنيد.
نکته :
1ـ اين دستور120گرم کربوهيدرات،45گرم پروتئين،155گرم چربي و 2055کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ غذاي فوق ايتاليايي بوده و همراه با غذاهاي گوشتي و يا درمهماني ها و عروسي ها سرو مي شود و نيز به عنوان غذاي اول مصرف مي شود .
3ـ در صورت عدم دسترسي به سس ورچستر شايراز ترکيب يک به يک سس سويا و سرکه ي سيرترشي7ساله استفاده کنيد . ضمناً در شماره هاي آتي، دستور تهيه خانگي اين سس تقديم حضور خواهد شد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73