جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
يک مخلوط آجيلي
-(4 Body) 
يک مخلوط آجيلي
Visitor 663
Category: دنياي فن آوري
مخلوط آجيلي گندم، شاه‌دانه و برنجک نيز ازجمله اينهاست که خوردن آن در قديم نه تنها در شب يلدا رسم بوده بلکه به عنوان تنقلات سالم روزانه مورد استفاده بچه‌ها و حتي پير و جوان قرار مي‌گرفته است.
قديمي‌ها اين آجيل را خودشان بو مي‌داده‌اند. شما هم مي‌توانيد طبق دستورهاي زير، آنها را به صورت جداگانه آماده کرده و سپس در مخلوطي با کنجد به عنوان آجيل شب يلدا، مورد استفاده قرار دهيد.

? مواد لازم براي تهيه شاه‌دانه بوداده:
 

? شاه‌دانه 50 گرم
? نمک، نصف قاشق سوپ‌خوري
? روغن، يک قاشق سوپ‌خوري

? طرز تهيه:
 

ابتدا شاه‌دانه خام را شسته و در کاسه‌اي حاوي مقداري آب به مدت 2 ساعت خيس کنيد.
پس از گذشت اين مدت، شاه‌دانه‌ها را به سبدي با سوراخ‌هاي ريز منتقل کرده و در گوشه‌اي بگذاريد تا آب اضافي آن خارج شود.
سپس در يک تابه گود متوسط، يک قاشق سوپ‌خوري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. حالا شاه‌دانه‌ها را در روغن بريزيد و مرتب هم بزنيد تا کمي تفت داده شود. سپس نصف قاشق سوپ‌خوري نمک را در 2 قاشق سوپ‌خوري آب حل کرده و به شاه‌دانه‌ها اضافه کنيد و روي حرارت مرتب هم بزنيد تا آب آ‌ن تبخير شود.

? نکته: باتوجه به اينکه معمولا بعد از تبخير آب، مقداري نمک در کف ظرف رسوب مي‌کند، در اين شرايط آن را عوض کرده و در ظرف ديگري به بودادن شاه‌دانه ادامه دهيد.

? مواد لازم براي تهيه گندم بو داده:
 

? گندم، 50 گرم
? شير، يک ليوان
? روغن مايع، يک قاشق سوپ‌خوري
? نمک، نصف قاشق سوپ‌خوري

? طرز تهيه:
 

ابتدا گندم را در کاسه‌اي حاوي آب بريزيد و بگذاريد به مدت حدود 2 ساعت خيس بخورد. سپس در سبدي با سوراخ‌هاي ريز آبکشي کنيد و بگذاريد آب اضافي آن خارج شود. حالا گندم‌هاي خيسانده شده را به کاسه ديگري حاوي شير منتقل کنيد به صورتي که شير سطح روي گندم‌ها را نيز بپوشاند. مرحله خيساندن در شير بايد 24 ساعت يا يک شبانه‌روز کامل طول بکشد.
پس از اين مدت، گندم‌ها را در سبدي آبکشي کرده و کمي صبر کنيد تا شير اضافي از آن خارج شود. حالا مانند روش قبلي، روغن را در تابه‌اي داغ کرده و گندم‌ها را در آن بريزيد و مرتب هم بزنيد. در طول اين مدت، محلول آب‌نمک را نيز به همان ميزان روش قبلي درست کرده و به گندم‌ها اضافه کنيد. بعد از اينکه آب آن تبخير شد، ظرف را عوض کرده و دوباره در ظرف ديگر آن‌قدر حرارت دهيد تا گندم‌ها حالت پف‌کرده پيدا کنند. البته مدت زمان لازم براي اين منظور همان 15 تا 20 دقيقه است.

? مواد لازم براي تهيه برنجک
 

? برنج، 50 گرم
? روغن، يک قاشق سوپ‌خوري
? شير، يک ليوان
? نمک، نصف قاشق سوپ‌خوري

? طرز تهيه برنجک:
 

ابتدا برنج‌ها را شسته و در کاسه‌اي بريزيد. سپس يک ليوان شير به آن اضافه کنيد و بگذاريد به مدت 24 ساعت در شير خوب خيس بخورد؛ پس از گذشت اين مدت، آن را در سبدي آبکشي کنيد تا شير اضافي آن خارج شود. حالا مانند روش قبلي داخل يک تابه گود، يک قاشق روغن ريخته و برنج خيس‌خورده در شير را در روغن تفت دهيد.
پس از اينکه مدتي تفت داده شد، آب‌نمک را آماده کرده و داخل برنج بريزيد و به حرارت‌دادن ادامه دهيد تا آب آن تبخير شود. براي بودادن برنج‌ها نيز با رسوب نمک در ته ظرف، آن را عوض کرده و ظرف ديگري را روي حرارت بگذاريد. مدت زمان لازم براي بودادن 15 تا 20 دقيقه است.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image