مواد لازم براي 4-6 نفر:
نخود آبگوشتي خيسانده/ 200 گرم
برگ بو/ 1 عدد
سير/ 1 حبه
ميخك/ 4 عدد
ساقهي دارچين/ 1 تكهي 2 سانتيمتري
آب مرغ/ 1 ليتر
سوسيس هات داگ گوشت/ 400 گرم
پياز خرد كرده/ 1 عدد
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
پودر آويشن/ يك سوم قاشق چايخوري
جعفري ريز خرد كرده/ يك دوم قاشق سوپخوري
روش تهيه:
نخود را در مقداري آب بريزيد و آن را به مدت 45 دقيقه با حرارت متوسط بپزيد. سپس آبكش كنيد و در قابلمهاي بريزيد. برگ بو، سير، ميخك، دارچين و اب مرغ را بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد و به مدت تقريبي يك ساعت، يا تا زماني كه نخود بپزد بجوشانيد. آن گاه سوسيسها را حلقه حلقه كنيد. تابهي بزرگي روي حرارت قرار دهيد و پياز را با روغن زيتون 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. بعد سوسيس را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد. اكنون آن را از روي حرارت برداريد و نخود را به آن اضافه كنيد. حالا تمامي مواد را به مدت 10 دقيقه با هم تفت دهيد. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد و آويشن و جعفري روي آن بپاشيد و به عنوان پيش غذا مصرف نمائيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36