مواد لازم:
فيله ماهي / 400 گرم
فلفل دلمه / 1 عدد
قارچ / 100 گرم
پيازداغ / 1 قاشق غذاخوري
زعفران آب کرده / 1 قاشق مرباخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
خامه / 200 گرم
هويج / 1 عدد
آب / 1/4 پيمانه
گالينا بلانکا مرغ / 1 عدد
آبليمو / 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
هويج و فلفل دلمه اي را خلال کرده و با هم مخلوط مي کنيم سپس همراه قارچ ورقه شده و 1/4 پيمانه آب، در حالت مايکرو 900 وات، به مدت 5 دقيقه در مايکروويو قرار مي دهيم. فيله ماهي خلال شده را به موارد فوق اضافه کرده و در حالت مايکرو 600 وات به مدت 4 الي 5 دقيقه در دستگاه مي گذاريم. در مرحله آخر خامه، گالينا بلانکا، باقيمانده آب سبزيجات و آبليمو را با هم مخلوط کرده و به فيله ماهي اضافه مي کنيم و با در نظر گرفتن حالت مايکرو 360 وات، 3 الي 4 دقيقه زمان مي دهيم.
نکته:
در تمام مراحل پخت از درپوش استفاده شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67