جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ زردآلو
-(1 Body) 
پودينگ زردآلو
Visitor 448
Category: دنياي فن آوري
معمولا پودينگ‌ها داراي چربي اشباع‌شده بسيار بالايي هستند؛ درحالي که در آنها از حداقل ميزان روغن استفاده‌شده و ضمنا در مواد لازم آن تخم‌مرغ نيز به‌کار نرفته است.
پس اگر مشکل چربي خون داريد، اين دسر خوشمزه را با خيال راحت درست کنيد و بخوريد.

? مواد لازم براي 4 نفر:
 

? عسل؛ 2 قاشق سوپ‌خوري
? زردآلوي کاملا رسيده؛ 400 گرم
? آرد گندم؛ 150 گرم
? بيکينگ‌پودر؛ يک قاشق چاي‌خوري
? خمير تازه نان فانتزي؛ يک و نيم پيمانه
? شکر؛ دوسوم پيمانه
? پودر دارچين؛ يک قاشق چاي‌خوري
? روغن مايع؛‌2 قاشق سوپ‌خوري
? شير کم‌چرب؛ سه‌چهارم پيمانه

? روش تهيه:
 

1) فر اجاق‌گاز را با دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت با شماره 4 روشن کنيد تا گرم شود. در اين فاصله، زردآلوها را خوب بشوييد و با چاقو نصف کنيد. سپس هسته‌هاي آنها را بيرون بياوريد. حالا کاسه بلوري متوسطي آماده کرده، ديواره و کف آن را با کمي روغن چرب کنيد، سپس عسل را در کاسه بريزيد.
2) 8 عدد از نيمه زردآلوها را روي عسل داخل کاسه بچينيد. سپس بقيه زردآلوها را در دستگاه خردکن بريزيد و به پوره تبديل کنيد. پوره را کناري بگذاريد تا در پايان کار مورد استفاده قرار گيرد.
3) ظرف گود ديگري آماده کنيد و آرد، خمير نان، شکر و دارچين را باهم مخلوط کنيد. پس از آن، روغن و شير را به مواد خشک اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
4) اين مخلوط را روي نيمه‌هاي زردآلو بريزيد و مدت 50 تا 55 دقيقه يا تا زماني که طلايي‌رنگ شده و خودش را بگيرد، در فر حرارت دهيد. در پايان اين مدت، اين پودينگ را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو به‌عنوان سس ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image