معمولا پودينگها داراي چربي اشباعشده بسيار بالايي هستند؛ درحالي که در آنها از حداقل ميزان روغن استفادهشده و ضمنا در مواد لازم آن تخممرغ نيز بهکار نرفته است.
پس اگر مشکل چربي خون داريد، اين دسر خوشمزه را با خيال راحت درست کنيد و بخوريد.
? مواد لازم براي 4 نفر:
? عسل؛ 2 قاشق سوپخوري
? زردآلوي کاملا رسيده؛ 400 گرم
? آرد گندم؛ 150 گرم
? بيکينگپودر؛ يک قاشق چايخوري
? خمير تازه نان فانتزي؛ يک و نيم پيمانه
? شکر؛ دوسوم پيمانه
? پودر دارچين؛ يک قاشق چايخوري
? روغن مايع؛2 قاشق سوپخوري
? شير کمچرب؛ سهچهارم پيمانه
? روش تهيه:
1) فر اجاقگاز را با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت با شماره 4 روشن کنيد تا گرم شود. در اين فاصله، زردآلوها را خوب بشوييد و با چاقو نصف کنيد. سپس هستههاي آنها را بيرون بياوريد. حالا کاسه بلوري متوسطي آماده کرده، ديواره و کف آن را با کمي روغن چرب کنيد، سپس عسل را در کاسه بريزيد.
2) 8 عدد از نيمه زردآلوها را روي عسل داخل کاسه بچينيد. سپس بقيه زردآلوها را در دستگاه خردکن بريزيد و به پوره تبديل کنيد. پوره را کناري بگذاريد تا در پايان کار مورد استفاده قرار گيرد.
3) ظرف گود ديگري آماده کنيد و آرد، خمير نان، شکر و دارچين را باهم مخلوط کنيد. پس از آن، روغن و شير را به مواد خشک اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
4) اين مخلوط را روي نيمههاي زردآلو بريزيد و مدت 50 تا 55 دقيقه يا تا زماني که طلاييرنگ شده و خودش را بگيرد، در فر حرارت دهيد. در پايان اين مدت، اين پودينگ را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو بهعنوان سس ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir