جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماش پَتي
-(26 Body) 
ماش پَتي
Visitor 343
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي4نفر:
 

سير/2بوته متوسط
روغن/به مقدار لازم
ماش/نيم کيلوگرم
اسفناج/2کيلوگرم
آرد گندم/2قاشق غذاخوري
ادويه،نمک، فلفل و زردچوبه/به مقدار لازم
رب انارترش / يک قاشق غذاخوري
لبوي متوسط / يک عدد، پخته شده
کدوحلوايي/100گرم

طرز تهيه :
 

سيرها را در روغن تفت داده ، سيرداغ تهيه کنيد. ماش را همراه با آب بپزيد و کنار بگذاريد. در ظرفي جداگانه آب را جوش آورده و اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنيد. آرد را با مقداري آب سرد حل کرده و از صافي رد کنيد و درون قابلمه اسفناج بريزيد. بعد ازکمي جوشيدن، ماش پخته شده را اضافه کرده و همراه با ادويه، نمک، فلفل و زردچوبه بگذاريد تا لعاب بيندازد. حدود ده دقيقه آخر پخت رب انار، لبو، کدو حلوايي و سيرداغ را اضافه کرده و بعد از کمي جوشيدن حرارت را خاموش کرده و همراه با برنج ميل کنيد.

نکته :
 

1ـ اين غذا متعلق به استان هاي گلستان و مازندران مي باشد.
2ـ اين غذا بايد نه زياد شل و نه زياد سفت باشد. لبو و کدوحلوايي را حتماً آخر پخت اضافه کنيد.
3ـ اول بايد رب انار اضافه شود بعد سير داغ را بيفزاييد.
4ـ کدو حلوايي منبع غني پتاسيم بوده و براي افرادي که دچار بيماري فشارخون هستند مفيد است. همچنين کدو حلوايي منبع غني بتاکاروتن است و رنگ نارنجي آن به دليل وجود همين ترکيب است. کدوحلوايي به دليل داشتن فيبرغذايي براي بسياري از بيماري ها به خصوص يبوست و ديابت مفيد مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image