جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فوندوتا
-(2 Body) 
فوندوتا
Visitor 522
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پنير Fonduta يا پنير ديگر / 400 گرم
شير / يک ليوان
کره / 30 گرم
زرده ي تخم مرغ / 4 عدد
قارچ سفيد / يک عدد
نان باگت فرانسه / يک عدد

طرز تهيه:
 

پنير را به صورت قطعات باريک ببريد و در يک قابلمه گود ريخته و شير را روي آن بريزيد تا روي پنيرها را بپوشاند.اين مواد را 2 ساعت در جاي خنک نگهداريد. بعد نصف شير آن را خالي کرده و کره را به آن اضافه کنيد. در يک قابلمه بزرگ تر آب را داغ کرده و قابلمه محتوي مواد را داخل آن قرار دهيد و با ملايمت هم بزنيد( روش بن ماري). زرده هاي تخم مرغ ها نيز افزوده و نمک و فلفل غذا را کنترل کنيد. مواد را آن قدر هم بزنيد تا غليظ شده و مانند فرني شود. دقت کنيد که آب قابلمه ي بزرگ تر نبايد بجوشد بلکه در حرارت ملايم و فقط داغ باشد.مواد آماده شده را در 4 کاسه ريخته و روي آن قارچ رنده شده و تفت داده شده بريزيد و داغ داغ با نان باگت ميل کنيد.

نکته:
 

اين دستور 60 گرم کربوهيدرات، 120 گرم پروتئين، 155 گرم چربي و 2115 کيلوکالري انرژي دارد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image