مواد لازم :
خرما دشتستان چرخ شده :400گرم
کره آب شده : 3 قاشق سوپخوري ( برا ي خرما )
دارچين : 1 قاشق سوپخوري
زنجبيل : 1 قاشق چايخوري
روغن جامد : 80گرم
آرد تفت داده شده :150گرم
برنگ آرد نخوچي
طرز تهيه :
خرما را چرخ کرده روي حرارت قرار دهيد کره را به آن اضافه کدره هم بزنيد تا نرم شود سپس دارچين و زنجبيل را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا ارد به خورد روغن برود . بعد خرما را مابين دو نايلون چرب شهده به شکل مستطيل بازکرده و به کمک نايلون آ ن را رولت کرده ؛ حدود 2 ساعت اجازه دهيد تا رولت بسته شود . سپس نيم سانت نيم سانت برش دهيد.
نکته :
1- خرمايي که استفاده مي کنيد رطب نباشد .
2- خرما را پس از شستن و هسته گرفتن از چرخ گوشت رد کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48