مواد لازم : کره : 125 گرم
شکر :100گرم
پوست پرتقال رنده شده : 2 قاشق چايخوري
تخم مرغ : 2عدد
بيکينگ پودر : 1 قاشق چايخوري
سمولينا : 1پيمانه يا 150گرم
بادام پودر شده : 1پيمانه
آب پرتقال :3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي شربت:
آب پرتقال تازه : 1 پيمانه
شکر : 100گرم
طرز تهيه :
قالب مستطيل 30×2 را چرب کرده آرد پاشي کنيد فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد . کره ، شکر ، پوست پرتقال را با همزن برقي بزنيد. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنيد . سپس مواد خشک ( آرد ، بيکينگ پودر و سمولينا و بادام پودر شده ) را باهم مخلوط کرده و به طور متناوب به مواد کره اي به همراه آب پرتقال اضافه کنيد ، يعني نيمي از مواد خشک را به همراه نيمي از آب پرتقال اضافه کرده مخلوط کنيد و در نهايت نيمه ديگر را مواد آماده را داخل قالب پهن کنيد و به مدت 35 دقيقه در فر قرار دهيد. سپس از فر خارج کرده نيمي از شيره گرم را روي کيک برس بزنيدو به مدت 5 دقيقه مجددا ً داخل فر قرار دهيد بعد از 5 دقيقه از فر خارج کرده نيمه ديگر شيره را روي کيک برس زده و برش دهيد. اين کيک را مي توانيد به صورت گرم يا سرد سرو نماييدد.
طرز تهيه شيره کيک :
آ ب پرتقال و شکر را مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر ذوب شده ومواد به جوش آيد. بعد از به جوش آمدن 5 دقيقه زمان دهيد تا شيره بجوشد.
در صورت در دسترس نبودن سمولينا مي تواند آرد گندم معمولي جايگزين کنيد ؛ اما در صورت استفاده از آرد معمولي تردي لازم را نخواهد داشت.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48